Dobrý den, chtěl bych se zeptat na rozdíly mezi T42 a T43. Snažím se vybrat můj budoucí NTB a nějak mi stále uniká skutečný rozdíl mezi těmito modely. Jestli to chápu dobře tak T43 má nověší chipset a paměti na vyšším taktu. Na jednu stranu výkon je výkon, ale to zdaleka není hlavní aspekt který u NTB preferuji. (Na hry mám stolní komp, a hry typu CS1,6, Warcraft 3, atp. bych měl nějak rozjet snad na všem) Hlavním aspektem je pro mne mechanická odolnost (proto T4x). Dočetl jsem se o rozdílných LCD a potřeboval bych si vyjasnit jaký je dostupný u kterého modelu a co by jste mi doporučili, eventuelně řada "P" kterou jsem boužel nikde nesehnal. (filmy, čitelnost na slunci, úhly...)
Kamarád jsi před týdnem koupil Thinkpad X41 Tablet (1,5G ram, s dokinou za cca 6750Kč) a nasadil mi brouka do hlavy.

Nicméně mít "nezničitelnou" T40 je větší sen.
Takže má T43 nějaký v praxi opodstatněný výhody o proti T42? Eventuelně jak "nezničitelně" se vám X-ko v porovnání s klasickým T-čkem?
Přibližné ceny k porovnání:
T42 - 1G ram, DS - 4725 Kč
T43 - 1G ram, DS - 5100 Kč
TX41 - 512mb ram, DS - 6700 Kč
aktuální nabídka kdyžtak na -
http://www.trademe.co.nz/Computers/Lapt ... -2279-.htm
Na závěr bych se chtěl omluvit že se ptám na něco co už bylo určitě mnohokrát řešeno, ale i když jsem se snažil najít relevantní informace, tak furt si nejsem jistý. Také snad strpíte že příspěvek píši do této gategorie a né do "výběr notebooků", ale jelikož se jedná jen o modely zančky IBM (respektive u x41 Lenovo), zvolil jsem raději tuto sekci.
P.S.: Jsem na jeden rok na Novym Zélandu, a hledám nového kamaráda jak do postele tak na cestování. Ten současný je až příliž teplý... (bože, to fakt zní jako z nějaké gay seznamky

) A neb, Amd procesor který má hned dvě jádra, jako snad každý z rodiny Turion, Uzavřený v tří letém hořčíkobém 12" šasi, kreré má o nějakou dírku víc, než konstruktér v MSI zamýšlel, s baterií stylově připevněnou stříbrnou duck-tape, který při poctivém a dlouhodobém 100% zatížení se zoufale snaží udržet pod teplotou 90°C vkládáním wait příkazů... (ulomený roh, celý spodek šasi do vrtule, zpřerážené distanční sloupky, nedržící plasty pod klávesnicí, která je pro jistotu prolitá pivem... njn NB létat nenaučíš... A to i přes to že už to párktrát mizera jeden zkoušel...)