Ahojda, chci se zeptat...
mám teď takovej menší problem s domácí síťí a internet. Na stolním pc mám na základní desce integrovanou síťovku + jednu externí síťovku, takže dohromady dvě sí´tovky. V externí mám zapojenej net, kterej normálně jede. V integrovaný mám síťák, kterej čas od času pak jen připojim do buku, abych nemusel pořád lízt za pc a přendávat kabely. Tuhle síť mám zakázanou za normálních okolností a povolim jí jen, když stolní pc propojuju s bukem. V tu chvíli mi ale přestane jít internet! Normálně mám obě sítě povolený, obě připojený 100MB/s, síť funguje, ale internet ne! A když zase síť s bukem zakážu, tak internet normálně jde!
Zkoušel jsem různý návody a rady, ale pořád stejnej výsledek! Prostě se ty dvě síťě spolu nesnesou! Nevíte někdo, jak na to, co by mohlo být špatně? Protože kdybych to vyřešil, tak bych pak klidně ty sítě mohl přemostit a používat jeden net na stolním pc i na notebooku...
Děkuji
Domácí síť a internet
Domácí síť a internet
Fujitsu Siemens Amilo Pa 2548
AMD Turion(tm) 64 X2 Mobile Technology TL-64 2,2 GHz. 2GB RAM 320GB HDD, DVD-RW, NVIDIA GeForce 8400M G, Windows Vista Home Edition SP2
AMD Turion(tm) 64 X2 Mobile Technology TL-64 2,2 GHz. 2GB RAM 320GB HDD, DVD-RW, NVIDIA GeForce 8400M G, Windows Vista Home Edition SP2
Zpět na „Ostatní náměty k diskusi“