Snazim se o nalezeni noveho notebooku na ktery bych presel ze stolniho pocitace.
Pozadavky jsou nasledujici:
- Vyssi vykon nez je soucasny stav (iMac s CPU intel Core Duo 1.86), rad bych procesory i5, i7 neni uplne nutna podminka.
- Grafika by mela zvladat i novejsi hry ne nutne na nejvyssi detaily ale aby se dalo semtam neco zahrat. V soucasnosti hraji pouze Wow ale i ostatni vyjimecne vyzkousim.
- Prenaseni bude pouze vyjimecne tudiz nehraje moc dulezitou roli vydrz na baterie
V hledacku pro me zustali
SONY VAIO EB1S1E/WI
ACER Aspire 5740DG - zajimava moznost 3d je jeden z duvodu proc tenhle typ.
a stale hloda myslenka zda nepockat na novejsi apple booky. Preci jen jejich design a system se mi libi.
Jaky je vas nazor na tento typ od Sony a pripadne kvalita zpracovani Sony a Aceru oproti Applu.
Notebook do 30k Sony nebo Acer, Apple???
Was3k: Bereš mi slova z úst
, Lenovo Y560 si propagaci zaslouží, je to univerzální book, můžeme ho doporučit každýmu
Jenom se bojím, jestli Lenovo nevyužilo popularity Y550 a jestli si udrží kvalitu u jeho nástupce, slyšel jsem zvěsti, že Y460 má docela vysoký teploty i při běžným provozu, ale je to vlk v rouše 14-ti palcovém, snad to u Y560 bude lepší

Jenom se bojím, jestli Lenovo nevyužilo popularity Y550 a jestli si udrží kvalitu u jeho nástupce, slyšel jsem zvěsti, že Y460 má docela vysoký teploty i při běžným provozu, ale je to vlk v rouše 14-ti palcovém, snad to u Y560 bude lepší

Ten Sony je zpracovanim pekny a kvalitni (ne nepovazuji hlinikovy apply za nic extra). Problem je ze se do CR dovazeji jen ochuzene verze a verze s low res ma dle meho subjektivniho pohledu dost priserny display.
Sony VGN-Z90US, C2D P9500 2.53 GHz, 13.1 1600x900, hybrid graphics (Intel 4500MHD x GeForce 9300M GS), 4GB DDR3 RAM, 160GB Intel X25-M G2 SSD, Blu-Ray R/W Drive, Japanese keyboard, Gothic Arabesque Premium Design, Win7Pro x64
Jaka je predpokladana cena te Y560 a jeji dostupnost?
Kvalita zpracovani sony je pro me neznamou ale jak ctu zde na foru tak jsou reakce spise pozitivni. Sam mam zkusenosti spise z produkty applu jako byl iBook a iMac a jejich zpracovani bylo dobre.
U soucasnych modelu Applu se mi libi i jejich design.
Kvalita zpracovani sony je pro me neznamou ale jak ctu zde na foru tak jsou reakce spise pozitivni. Sam mam zkusenosti spise z produkty applu jako byl iBook a iMac a jejich zpracovani bylo dobre.
U soucasnych modelu Applu se mi libi i jejich design.
Baz píše:Metsn: WXGA je u multimediálů standard, bohuželNebo na tom displeji vidíš i další vady kromě rozlišení?
Jinak až převezmeš to Sony, ozvi se, objednám si EB s Full HD
Bohuzel vadi. Tak nejak doufam, ze ten model co maji v Sony Centru na Chodove je rozbity, jinak si neumim predstavit, proc mne ten display tak zklamal. Je fakt, ze to bylo trochu nefer, protoze sedel hned vedle Z

Ja osobne nemam rad prilis hliniku. Je fakt, ze na Z vypada pekne, ale uz jsem resil "ohnute Z" (ne moje), zatimco zbytek tela z karbonu/plastu nemel ani skrabnuti. O nekolik mesicu drive se mi podarilo udelat pecku i z vypujceneho macbooku, kdyz mi vyklouznul na letisti. Kdyz uz zatra udelaji notebook opravdu ciste z uhlikovych vlaken...kupoval bych hned

Jinak proti Applu nic extra nemam, sam pouzivam iP, ale nemam rad kdyz se obecne tvrdi, ze unibody prineslo nejak extra kvalitu.
A abych tu prevzal Sony...to bych nejdriv musel zbalit dcerku nejakyho bosse

Sony VGN-Z90US, C2D P9500 2.53 GHz, 13.1 1600x900, hybrid graphics (Intel 4500MHD x GeForce 9300M GS), 4GB DDR3 RAM, 160GB Intel X25-M G2 SSD, Blu-Ray R/W Drive, Japanese keyboard, Gothic Arabesque Premium Design, Win7Pro x64
Zpět na „Jaký vybrat notebook“