PQSERVICE - Zmena OS

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
ReisRyos
občas něco napíše

PQSERVICE - Zmena OS

Příspěvekod ReisRyos » 21 dub 2007 11:40

Ahoj. Mam Acer Aspire 5684wlmi s Win MCE. Kdyz jsem si note koupil byli uplne vsechny ovladace, aplikace a instalace ve skrytem oddile PQSERVICE. Acer eRecovery mi nabidl, abych si to vypalil na dve DVD. coz jsem udelal. Chtel bych si zmenit OS na na win visty s tim, ze bych spojil disk na jeden odil. Ale taky, abych mohl pripadne v budoucnu obnovit tovarni nastaveni jako vratit ten skryty oddil a nainstalovat win MCE. Kdyz jsem si prohlizel ty dve vypalene dvd, tak jsem tam nenasel nic moc. Neslo ani spustit instalator na win MCE (takovate ta uvodni obrazovka kdyz vlozite inst cd win), ne ze by ve slozce i386 bylo nejak moc souboru, nebo vubec setup. Nevite co s tim?

mbelas
guru

Příspěvekod mbelas » 24 dub 2007 09:06

zdarec...řeknu ti to tak.pokud si chces nainstalovat po vymazání xp mce a preinstalování vistama tak jde vy¨tvorit cerovery dvd a vistama a pakud máš recovery dvd s mce tak pak naformatujes disk a ty mce by si mely to pqservice zasë samy vytvořit......a mely by to umet i windowsy visty.....tak pokud jeste mas nainstalovane xp mce tak vytvor recovery dvd pak nainstaluj visty a pak vytvor dvd recovery s vistama a pak si muzes v budoucnu vybrat zda dáš visty nebo xp.... 8)

Zpět na „notebooky Acer“