ThinkPad Advanced Mini Dock - nerovnost => kývání

notebooky Lenovo (IBM, ThinkPad, Lenovo 3000) a vše kolem

Kýve se Vám Lenovo ThinkPad Advanced Mini Dock?

Ano.
0
Žádná hlasování
Ano, ale dříve jsem si toho výrazně nevšiml.
1
14%
Ne.
3
43%
Ne.
3
43%

Celkem hlasů: 7

wern_er
guru

ThinkPad Advanced Mini Dock - nerovnost => kývání

Příspěvekod wern_er » 14 bře 2010 16:32

Zdravím, rozhodl jsem se konečně pro koupi docku k mému TP T61, ovšem po dvou kusech jsem to dočasně vzdal - odložil. Oba kusy se kývaly, jeden méně, ale oba dosti výrazně - daná nerovnost byla způsobena především levou spodní částí, která byla jakoby prohnutá nahoru - je tato nerovnost běžná či nikoliv? Vzhledem k tomu, že se chyba objevila i u druhého kusu (výměna za první reklamovaný), tak jsem dock odmítl a nechal si vrátit peníze - ovšem tak jako tak bych dockovací stanici rád používal - ale na druhou stranu dávat více než 3 tisíce za malou kývající se umělohmotnou "plošinku" ... především se dock kupuje pro rozšíření portů, ale i pro větší stabilitu - tuto funkci tedy rozhodně kývající se dock neplní.

Rád bych se tedy zeptal, zda se tento problém vyskytuje častěji či zda jde o náhodu či chybnou sérii, která je nyní na českém trhu (či na skladě daného dodavatele). Díky všem za postřehy a zkušenosti - případně připojte i číslo série.
TP T61 7664-18G, 2x2GB RAM 800MHz, Intel SSD 330 180GB, Advanced Mini-Dock
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x8GB DDR3 1600MHz, 128GB mSATA Crucial M4 SSD
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x4GB DDR3 1600MHz, 256GB mSATA Crucial M500 SSD

Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“