Asus SmartLogon

Obecná diskuse o programech, utlitách, střihové programy, přehrávače video / audio, zpracování fotek atp.
art deco
občas něco napíše

Asus SmartLogon

Příspěvekod art deco » 16 bře 2010 18:27

Zdravím, jak spolehlivý je tento program v ochraně uživatelského účtu? Máte s ním nějaké špatné zkušenosti?
Jako jestli má velkou omylnost v rozeznání obličejů nebo jestli třeba pustí na účet na jiný obličej, někdy mě rozpozná z takové mazanice že mi příjde skoro jedno kdo před tím sedí..

djmicho
guru

Příspěvekod djmicho » 16 bře 2010 18:30

stává se občas, že to pustí i někoho jinýho :wink: ale je to dost vyjměčný... ani ty čtečky otisků nejsou 100%...
[url]https://valid.x86.fr/na6qv4][img]https://valid.x86.fr/cache/banner/na6qv4-5.png[/img][/url]

art deco
občas něco napíše

Příspěvekod art deco » 16 bře 2010 18:46

no tušil jsem že to není úplně 100%...dá se nastavit vysoká bezpečnost ale jeto na úkor použitelnosti, dá pak docela fušku aby mě kamera správně sejmula, záleží v tom režimu i na tom aby byly světelný podmínky shodný s těmi když se pořizovaly vzorové snímky a to už je možná zase pohodlnější vypsat heslo ručně.
Proto řeším jestli je z hlediska bezpečnosti dobrý Smartlogon používat nebo pokud ano jak ho nastavit aby neutrpěla bezpečnost přístupu k účtu a zároveň zůstala výhoda nemuset vypisovat heslo ručně

stavač
guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod stavač » 17 bře 2010 19:57

možná je to od veci ale ja som používal vo viste a v XP Very fake na acer od Lenova/IBM/, zosnímal tvár a oči a mislím že je dost bezpeční takže cudzí sa do systému nedostane, no ma len take negatívum že ked som si ho nastavoval tak som bol oholení a o pár dni ked som bol neoholení tak mu to trvalo hadam aj dve minutí než ma dokazal identifikovat
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk

art deco
občas něco napíše

Příspěvekod art deco » 11 dub 2010 11:09

A nemůže alespoň někdo poradit kam si ten SmartLogon ukládá nasnímané fotky? Tím myslím jestli je možnost si je projít ručně a ty co jsou rozmazané nebo moc neodpovídají užiovateli smazat. SmartLogon ve svém UI tuto možnost selekce nemá, dost nešikovné.

Jsou vůbec ty nasnímané fotky nějak šifrované, resp. chráněné proti přepisu? Systémový disk jde samo namountovat z nějakého liveCD, na přístupové práva se tady pak z vysoka kašle a jestli jde šoupnout do datové složky SmartLogonu cizí snímky (v tom stejném formátu), je veškerá bezpečnost v háji.

Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“