Acer Aspire 5741G-334G32MN

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
miso.okruj
píše často

Acer Aspire 5741G-334G32MN

Příspěvekod miso.okruj » 23 bře 2010 11:19

Caute.Co si myslite o tomto ntb? Vyzera dobre spracovany aj s dobrym hw.Vdaka.
http://datacomp.sk/acer-aspire-5741g-33 ... 64529.html
Dell E5470

kvetinac

re

Příspěvekod kvetinac » 28 bře 2010 21:43

Myslim, ze bys mohl otazku polozit trochu lepe. K cemu budes notebook pouzivat? Jake mas pozadavky?

djmicho
guru

Příspěvekod djmicho » 28 bře 2010 22:43

dobrym HW? Jestli bys to chtěl na hry, tak tě ihned vyvedu z omylu. To že je grafika HD a má "vysoký" označení a 1GB paměti z ní nedělá výkonnou grafiku ( výkon mírně nad HD4570 = lenošný )
[url]https://valid.x86.fr/na6qv4][img]https://valid.x86.fr/cache/banner/na6qv4-5.png[/img][/url]

miso.okruj
píše často

Příspěvekod miso.okruj » 28 bře 2010 23:52

hej viem ze ta grafika nie je 5650ka...a nie je na hry...a ma 512MB :P
a uz je doma takze zatial spokojnost :)
spracovanie sa mi zda dost dobre, aj povrchy, takmer ziaden lesk...samozrejme az na display...ten je teda dost dobry oroti tomu co som doteraz videl a na co som sa pozeral, klavesnica ma dobry stisk ale potrebuje zvyk oproti inym...asi ako kazda...zaujimave je, ze nema takmer ziadne kontrolky, iba kotrolka zapnutia, baterie cinnost HDD a wifina...ziadne NUM alebo CAPS lock...repraky takmer nie je vidiet ale hraju celkom v poho na to ze to nie je ziadna znacka, len troska potisie, mierne minus je ze chyba expresscard slot a ma iba 3 USB porty, neviem ako to je teraz pri vecsine ntb a je to iba taka banalita ale nema zavity na prisrubovanie D-SUB konektoru...ale to je fuk :P
chladenie este presne neviem posudit pretoze som ho este nejak nezatazoval, iba co som skusal tak hned ako sa zapol procak naplno tak s nim aj vetrak, hlucny nie je ale pocut ho samozrejme, pri browsovani je ho pocut tak raz za minutku dve tak na 2-5 sekund potom ztichne znova, niekedy mu to vydrzi dlhsie
touchpad je asi klasika, multitouch, velmi vyhovuje je to synaptics, trosku blbe umiestnenie Del tlacidla ale to sa zvykne
celkovo pevnost sasi sa mi zda priemerna a primerana cenovej kategorii prehyba sa trosku viac v niektorych miestach ale snad to vydrzi a je prijemny na dotyk, nelepi sa ked je ruka vlhsia, vrch krytu je pevny aj s dobrym povrchom
tak asi tak z mojich postrehov zatial ;)

EDIT:
tak teraz som hral COD MW2 asi take 2 hodky...grafika max 59°C...co je si myslim dost dobre...procak tak 55 ked vobec...na plne detaily hratelne...nativ, 4xAA
spokojnost...vetracik v pohode, ziadne prehrievanie vrchu sasi iba pod lavou rukou sa zdvihla teplota mozno na 40° cize trosicku teplejsie ako ruka, nic co by vadilo
takze chladenie to ma zriesene celkom spoko hoci ta grafika urcite nema super odber
skvely book:)
Dell E5470

Zpět na „notebooky Acer“