Poraďte SonyEB1E1E nebo Acer5740g
Za mne Sony? Jinak doufam ze pocitas s externim monitorem, protoze 1366 x 768 je na PS dost zoufale.
Sony VGN-Z90US, C2D P9500 2.53 GHz, 13.1 1600x900, hybrid graphics (Intel 4500MHD x GeForce 9300M GS), 4GB DDR3 RAM, 160GB Intel X25-M G2 SSD, Blu-Ray R/W Drive, Japanese keyboard, Gothic Arabesque Premium Design, Win7Pro x64
začnu tím, že toho tam ohledně těch NB nepíšou
tak ten acer má o desetinu palce větší úhlopříčku, taky má procesor i5 oproti i3, o operačních pamětích se toho moc nepíše, ale z hlavy vím, že acer má 2+2 DDR3 o 1066 MHz, u toho sony to se neví, jo zjistil jsem to, je to stejný, grafiky: acer má lepší grafiku, nejen co se týče dvojnásobné paměti, nebudu hledat kolik shaderů má každá, to bych se zbláznil,
velký rozdíl je v HDD, sony má poloviční, otáčky stejné
acer má 4 USB 2 sony 3
údajná výdrž sonyho je o půl hodiny větší než aceru, neboli 3,5 hodiny
ještě bych řekl, že acer má lepší postavení všech vstupů/výstupů, ale to je relativní
acer má BlueTooth sony ne, ale to asi moc nevyužiješ
takže zbývá otázka provedení, servicního zajištění, volba barvy... což už je na každé, z nás
EDIT: acer nemá e-sata výstup, což je řekl bych třeba pro mne docela důležité
tak ten acer má o desetinu palce větší úhlopříčku, taky má procesor i5 oproti i3, o operačních pamětích se toho moc nepíše, ale z hlavy vím, že acer má 2+2 DDR3 o 1066 MHz, u toho sony to se neví, jo zjistil jsem to, je to stejný, grafiky: acer má lepší grafiku, nejen co se týče dvojnásobné paměti, nebudu hledat kolik shaderů má každá, to bych se zbláznil,
velký rozdíl je v HDD, sony má poloviční, otáčky stejné
acer má 4 USB 2 sony 3
údajná výdrž sonyho je o půl hodiny větší než aceru, neboli 3,5 hodiny
ještě bych řekl, že acer má lepší postavení všech vstupů/výstupů, ale to je relativní
acer má BlueTooth sony ne, ale to asi moc nevyužiješ
takže zbývá otázka provedení, servicního zajištění, volba barvy... což už je na každé, z nás
EDIT: acer nemá e-sata výstup, což je řekl bych třeba pro mne docela důležité
mikl3 píše: grafiky: acer má lepší grafiku, nejen co se týče dvojnásobné paměti, nebudu hledat kolik shaderů má každá, to bych se zbláznil,
Pokud jsem správně pochopil z uvedených linků které psal tazatel, tak oba dva notebooky maji totožnou grafickou kartu a to ATI 5470 se schodnou pamětí 512MB...
To by mohlo následně člověka zmást a vést ke špatnému rozhodnutí.
Za mě bych bral Sony, ale z mého pohledu je to relevantní Sony je pro mě důvěryhodnější než Acer.
HP dv6000 momentálně hledám nového draka.
Lenovo Y560 - pokud na něj nebudu muset čekat půl roku.
Lenovo Y560 - pokud na něj nebudu muset čekat půl roku.
Gidy píše:mikl3 píše: grafiky: acer má lepší grafiku, nejen co se týče dvojnásobné paměti, nebudu hledat kolik shaderů má každá, to bych se zbláznil,
Pokud jsem správně pochopil z uvedených linků které psal tazatel, tak oba dva notebooky maji totožnou grafickou kartu a to ATI 5470 se schodnou pamětí 512MB...
To by mohlo následně člověka zmást a vést ke špatnému rozhodnutí.
Za mě bych bral Sony, ale z mého pohledu je to relevantní Sony je pro mě důvěryhodnější než Acer.
TY NOTEBOOKY NEMAJÍ STEJNÉ GRAFICKÉ KARTY, JSOU JINÉ ŘADY A PAMĚ´T JE TAKY JINÁ, SONY MÁ 512 A ACER 1 gb
Nikoli, oba notebooky maji stejne graficke karty, a to HD5470 s 512MB...
O rozdilu v uhlopricce 15.5 vs 15.6 se snad neda ani mluvit a Sony nema "polovicni" HDD, ac ma mensi - 320GB vs 500GB...
O rozdilu v uhlopricce 15.5 vs 15.6 se snad neda ani mluvit a Sony nema "polovicni" HDD, ac ma mensi - 320GB vs 500GB...
Naposledy upravil(a) Metsn dne 31 bře 2010 21:11, celkem upraveno 1 x.
Sony VGN-Z90US, C2D P9500 2.53 GHz, 13.1 1600x900, hybrid graphics (Intel 4500MHD x GeForce 9300M GS), 4GB DDR3 RAM, 160GB Intel X25-M G2 SSD, Blu-Ray R/W Drive, Japanese keyboard, Gothic Arabesque Premium Design, Win7Pro x64
Zpět na „Jaký vybrat notebook“