Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Chci si koupit notebook,ale moc se v tom nevyznám.
Líbí se mi Vaio FE39VP, HP DV6309 nebo HP DV6339eu.
Vaio si hrozně líbí vzledově a i to že má XP, Vista prý není tak dokonalá zatím... HP zase mají větší pamět i webkamerku...
Poradíte mi s výběrem??? Prosím
dr.kacule píše:Chci si koupit notebook,ale moc se v tom nevyznám. Líbí se mi Vaio FE39VP, HP DV6309 nebo HP DV6339eu. Vaio si hrozně líbí vzledově a i to že má XP, Vista prý není tak dokonalá zatím... HP zase mají větší pamět i webkamerku... Poradíte mi s výběrem??? Prosím
Pokud chceš získat kvalitu s dlouhou životností, jdi do některého typu HP. Ostatní jako Sony, Toshiba, Fujitsu, Acer, Asus jsou jen asijské absolutně nekvalitní střepy bez dlouhodobé životnosti a tomu věř! Po 15-ti letech praxe s notebooky vím o čem hovořím.
A navic vetsina komponent HP jsou prece asijske strepy Jestli tedy zrovna jeho RAM, procesor, graf.karta, mainboard atd. nejsou z USA A co ten asijky displej v tom HP? No uz to nebudeme rozebirat.