edit: Tak po pár dnech se mi podařilo najít alespoň improvizační řešení: pomocí externího prográmku donutit aplikaci (hru) aby se spustila v okně. Potom přebírá barevné nastavení monitoru z windows a projeví se to ve hře. Nic to ale nemění na tom, že ten monitor nemá moc dobré zobrazení barev...
úprava barev monitoru ve hrách
úprava barev monitoru ve hrách
Ahoj. Vlastním HP550 (verzi s core2duo,3gbRam,X3100). Hraji na něm hry, které ještě zvládá, ale pozoruji jistý problém. Monitor HP550 hraje v hrozně studených a ostrých barvách, což se pozná především ve hrách, např. na zelených plochách. Právě jsem rozehrál Fable:The lost chapters, ale tam to znehodnocuje atmosféru hry. Mám win7pro. V ovladači (klik pravým na ploše-vlastnosti grafického adaptéru) se dá upravit jednotlivé barvy do teplejších odstínů. Pokud ale zapnu hru, vyvážení se během hry přepne na default a toto nastavení se v ní neuplatní. Proto bych rád věděl, zda-li existuje nějaký software, který by umožnil měnit hodnoty barve vestavěného monitoru prakticky při jakémkoliv programu, a aby nastavení zůstalo (po vypnutí hry se u mě vrátí do nastavených hodnot)...děkuji předem všem za jakoukoliv radu, notebook mám již skoro dva roky, ale v některých programech si toho člověk ani nevšimne...
edit: Tak po pár dnech se mi podařilo najít alespoň improvizační řešení: pomocí externího prográmku donutit aplikaci (hru) aby se spustila v okně. Potom přebírá barevné nastavení monitoru z windows a projeví se to ve hře. Nic to ale nemění na tom, že ten monitor nemá moc dobré zobrazení barev...
od 07/2007 Gericom blockbuster 15", Intel P4 2.66GHz,1GB 333MHz,128MB Ati mobility 9600
od 09/2008: HP 550 15,4", c2d 1.4GHz, 3GB DDR2 667MHz, GMA X3100
od 06/2011 Lenovo Ideapad S205 11,6", AMD Zacate E-350 2x1,6GHz, 4GB DDR3 1066MHz, AMD HD6310
od 09/2008: HP 550 15,4", c2d 1.4GHz, 3GB DDR2 667MHz, GMA X3100
od 06/2011 Lenovo Ideapad S205 11,6", AMD Zacate E-350 2x1,6GHz, 4GB DDR3 1066MHz, AMD HD6310
Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“