Dobry den v poslední dobe zacinam mit problemy se s notebookem(Fujitsu Siemens LifeBook E4010).
Pri zapinani mi vypovida sluzbu (baterie zabere,spusti se vetrak a pak se hned cely vypne).
Domnival jsem se ze to dela harddisk, ale kdyz se mi podari nastarovat pocitac tak zadne poruchy nevykazuje(nezamrza ani nepada system).
Ma nekdo napad?
HDD
Nechapem teda je na adaptery a nefunguje alebo co znamena "baterie zabere" ? Definicii tvojej zavady nerozumiem lebo budto sa vypina ked ho spustas z baterky alebo je napojeny na adapter a aj napriek tomu sa vypina a podari sa ti ho zapnut az na viacery pokus ?
Kazdopadne HDD vylucujem, tam by som sa priklanal k doske a E4010 teda rozhodne v zaruke uz nebude
Kazdopadne ak to nejde zapnut tak vo vypnutom stave silno zatlac v miestach ako su klavesy F;G;H dvomi-tromi prstami to poriadne zatlac do notebooku a potom zapni, ak nabehne v pohode tak to bude studak pod chipsetom a to neni moc good teda .
Kazdopadne HDD vylucujem, tam by som sa priklanal k doske a E4010 teda rozhodne v zaruke uz nebude

Kazdopadne ak to nejde zapnut tak vo vypnutom stave silno zatlac v miestach ako su klavesy F;G;H dvomi-tromi prstami to poriadne zatlac do notebooku a potom zapni, ak nabehne v pohode tak to bude studak pod chipsetom a to neni moc good teda .
ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .
MaTToS píše:Nechapem teda je na adaptery a nefunguje alebo co znamena "baterie zabere" ? Definicii tvojej zavady nerozumiem lebo budto sa vypina ked ho spustas z baterky alebo je napojeny na adapter a aj napriek tomu sa vypina a podari sa ti ho zapnut az na viacery pokus ?
Po vyzkouseni F,G,H opravdu nabehnul bez problemu.
Da se tento problem resit opravou nebo vymenou desky?