Ahoj vsichni,
chci se zeptat na par veci.
Poridil jsem si Hel80 a vsechno je super,jenom me dost zklamal display.
Na prave strane v rozich nahore i dole jsou mista,ktera maji uplne jine podsviceni nez zbytek displaye.Kdyz je na lcd neco tmaveho,jsou ta mista hrozne svetla a pokud je na displayi bila,tato mista jsou zluta.
Takze by me zajimalo,jestli to tam mate vsichni a nebo jenom ja.
Dalsi vec je,jestli existuje moznost jak vice snizit jas displaye(kvuli baterce).
A nakonec grafika-ve 2D v naprostem klidu na taktech 50/50 ma teplotu 60stupnu,coz se mi zda dost.Podtaktoval jsem to v RivaTuneru.
A nakonec- mam trochu bordel v programech na taktovani,nevim treba jestli mam mit v NHC zaskrnutou volbu Enable PowerMizer,kdyz to resim tou Rivou...
Diky moc vsem za odpovedi.
Par dotazu noveho majitele
No, neni to sice top kvalita, ale porad jsou to jedny z lepsich displayu.
v rozich se mi mirne ztlumuji barvy, ale zadne uplne jine podsviceni nepozoruju.
Tohle pozoruji jen ve chvili, kdy mam display sklopeny a koukam na to ze 120° uhlu (vertikalne). LCD samo o sobe neumi moc pracovat s barvama a cerna je vselijaka jenom ne cerna (to i u nejkvalitnejsich TV), na tohle by se hodila plasma, coz bohuzel nejde.
Kazdopadne u me zadna zluta neni, tudiz ho asi nemas v poradku.
jen to, co ti dovoli Fn+F4
Mne se pohybuje kole 49°C, je ovsem mozne, ze nemas uplne stejnou jako ja. Ja ho kupoval v listopadu a to do tech karet daval Compal horsi pameti. Ty tvoje muzou byt vykonnejsi a tim padem se vic zahrivat. Nicmene porad to neni nic zvlastniho.
Na prave strane v rozich nahore i dole jsou mista,ktera maji uplne jine podsviceni nez zbytek displaye
v rozich se mi mirne ztlumuji barvy, ale zadne uplne jine podsviceni nepozoruju.
Kdyz je na lcd neco tmaveho,jsou ta mista hrozne svetla a pokud je na displayi bila,tato mista jsou zluta.
Tohle pozoruji jen ve chvili, kdy mam display sklopeny a koukam na to ze 120° uhlu (vertikalne). LCD samo o sobe neumi moc pracovat s barvama a cerna je vselijaka jenom ne cerna (to i u nejkvalitnejsich TV), na tohle by se hodila plasma, coz bohuzel nejde.
Kazdopadne u me zadna zluta neni, tudiz ho asi nemas v poradku.
Dalsi vec je,jestli existuje moznost jak vice snizit jas displaye(kvuli baterce).
jen to, co ti dovoli Fn+F4
A nakonec grafika-ve 2D v naprostem klidu na taktech 50/50 ma teplotu 60stupnu,coz se mi zda dost.Podtaktoval jsem to v RivaTuneru.
Mne se pohybuje kole 49°C, je ovsem mozne, ze nemas uplne stejnou jako ja. Ja ho kupoval v listopadu a to do tech karet daval Compal horsi pameti. Ty tvoje muzou byt vykonnejsi a tim padem se vic zahrivat. Nicmene porad to neni nic zvlastniho.