Par dotazu noveho majitele

notebooky VBI a vše kolem nich
MadaFaka
píše často

Par dotazu noveho majitele

Příspěvekod MadaFaka » 30 dub 2007 18:41

Ahoj vsichni,
chci se zeptat na par veci.
Poridil jsem si Hel80 a vsechno je super,jenom me dost zklamal display.
Na prave strane v rozich nahore i dole jsou mista,ktera maji uplne jine podsviceni nez zbytek displaye.Kdyz je na lcd neco tmaveho,jsou ta mista hrozne svetla a pokud je na displayi bila,tato mista jsou zluta.
Takze by me zajimalo,jestli to tam mate vsichni a nebo jenom ja.
Dalsi vec je,jestli existuje moznost jak vice snizit jas displaye(kvuli baterce).
A nakonec grafika-ve 2D v naprostem klidu na taktech 50/50 ma teplotu 60stupnu,coz se mi zda dost.Podtaktoval jsem to v RivaTuneru.
A nakonec- mam trochu bordel v programech na taktovani,nevim treba jestli mam mit v NHC zaskrnutou volbu Enable PowerMizer,kdyz to resim tou Rivou...
Diky moc vsem za odpovedi.

janzat
píše často

Příspěvekod janzat » 30 dub 2007 23:08

NO TAK 60 STUPNU JE STRASNE MALO, TY KARTY MAJI V JINYCH NOTASECH I O 20 STUPNU VIC I KDYZ NA TOM NIC NEDELAS, TAKZE BUD RAD. A DISPLEJ MAM UPLNE BEZVADNY, ZADNE VADY NEBO TO CO POPISUJES, TAKZE TO VIDIM NA REKLAMACI. DISPLEJ JE TAK O STO PROCENT LEPSI NEZ JSEM MEL PREDTIM NA ASUS A6KM Q070

Crabik
guru

Příspěvekod Crabik » 01 kvě 2007 03:06

No, neni to sice top kvalita, ale porad jsou to jedny z lepsich displayu.

Na prave strane v rozich nahore i dole jsou mista,ktera maji uplne jine podsviceni nez zbytek displaye

v rozich se mi mirne ztlumuji barvy, ale zadne uplne jine podsviceni nepozoruju.

Kdyz je na lcd neco tmaveho,jsou ta mista hrozne svetla a pokud je na displayi bila,tato mista jsou zluta.

Tohle pozoruji jen ve chvili, kdy mam display sklopeny a koukam na to ze 120° uhlu (vertikalne). LCD samo o sobe neumi moc pracovat s barvama a cerna je vselijaka jenom ne cerna (to i u nejkvalitnejsich TV), na tohle by se hodila plasma, coz bohuzel nejde.
Kazdopadne u me zadna zluta neni, tudiz ho asi nemas v poradku.

Dalsi vec je,jestli existuje moznost jak vice snizit jas displaye(kvuli baterce).

jen to, co ti dovoli Fn+F4

A nakonec grafika-ve 2D v naprostem klidu na taktech 50/50 ma teplotu 60stupnu,coz se mi zda dost.Podtaktoval jsem to v RivaTuneru.

Mne se pohybuje kole 49°C, je ovsem mozne, ze nemas uplne stejnou jako ja. Ja ho kupoval v listopadu a to do tech karet daval Compal horsi pameti. Ty tvoje muzou byt vykonnejsi a tim padem se vic zahrivat. Nicmene porad to neni nic zvlastniho.

Majkl_M
občas něco napíše

Příspěvekod Majkl_M » 02 kvě 2007 17:34

No já mám u HGL30 teplotu 40-45 C - v klidu
Notebook: Intel Core2Duo T7200, 1 GB RAM Kingston 667 MHz, 100 GB Seagate 7200 ot/s, nVidia 7600 256 MB, čtečka otisků prstů, bluetooh, Wi-Fi, webkamera

MadaFaka
píše často

Příspěvekod MadaFaka » 03 kvě 2007 17:34

diky vsem za odpovedi,uz mam nove sasi,ten displej byl spatny,udelali mi to skoro na pockani,takze super.a jinak jeste jeden dotaz- ukazuje se vam v nhc teplota cpu? me bohuzel ne... zatim dik a at vam vase vbicka slapou.

Zpět na „notebooky VBI“