Notebook nejde zapnout

Veškerý hardware pro notebooky. CPU, RAM, HDD, CD, DVD, WiFi, Bluetooth, LCD ...
Flap

Notebook nejde zapnout

Příspěvekod Flap » 02 kvě 2010 20:03

Zdravím, mám FJS Amilo pi 1536. Počítač mi momentálně nejde zapnout. Když zmáčknu start, tak se rozsvítí jenom kontrolky a po chvíli sepočítač vypne a znovu zapne. Pravděpodobně to bude chyba HW, nenapdá někoho, čím to može byt, nebo nějaký trik, jakým by to šlo spustit? Udělalo mi to už jednou, ale pak se počítač zapl. Vše to začalo po několika modrých obrazovkách. Bohužel nemám zprávu o chybě.

MaTToS
guru

Příspěvekod MaTToS » 02 kvě 2010 22:53

To ze sa sam vypina po chvilke, neni obraz a predtym padal do BSOD atd., vyzera na chybu grafiky prip. dosky ale oprava v dnesnej dobe nieje moc rentabilna vzhladom k cene cca. 250 - 300 € .
ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .

Flap

Příspěvekod Flap » 04 kvě 2010 16:09

Předpokládám, že pokud půjdu zjistit jestli je tvoje teorie pravdivá do nějakého specializovaného obchodu, tak budu platit už jen za posouzení problému. Nebo tomu tak nění? Problém s PC jsem ještě neměl.

MaTToS
guru

Příspěvekod MaTToS » 04 kvě 2010 22:12

Na slovensku v autorizovanom servise je diagnostika a zaslanie cenovej ponuky zdarma ak dorucis osobne tak je to free a ak posles kurierom tak si platis obe cesty, neviem ako v CR no skontaktoval by som viacere autorizovane servisy ktore maju ake podmienky kazdopadne na slovensku je diagnostika a cenova ponuka v autorizovanom servise BEZPLATNA .
ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .

Think service engineer .

Zpět na „Hardware“