acer aspire 5738ZG PQSERVICE cez Norton Ghost na nové sata

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
stavač
guru
Kontaktovat uživatele:

acer aspire 5738ZG PQSERVICE cez Norton Ghost na nové sata

Příspěvekod stavač » 15 kvě 2010 20:54

Acer aspire 5738ZG

Na tomto modeli som menil sata disk 320Giga za 500Giga, cez Norton Ghost 15 som si spravil obraz skrytého oddielu disku PQSERVICE, oddiel mal písmenko disku F ktoré bude mať aj novo vytvorení oddiel, na prípravu disku som použil Recovery CD Norton Ghost 15 a na USB klúčí som mal uložení obraz disku PQSERVICE, do notbuku som založil noví sata disk Hitachi HTS 725050A9A364 500Giga a v biose som dal boot z mechaniky kde som sučasne vložil CD Norton Ghost, notbuk som zapol a po detekcii CD sa mi spusti Notrton Ghost, vnišiel som do nástrojov kde som spustil príkazoví riadok a don som napisal diskpart.
Príprava disku:
diskpart
list disk
sel disk 0
clean
create partition primary size=12000
format quick label PQservice fs=fat32
assign letter=F
active
create part primary size=200000
format quick label=ACER
assign letter=C
create part primary
formar quick label=DATA
assign letter=D
exit

Teraz už je pripravení disk na vloženie PQSERVICE z USB Klúča, zaloložil som USB Klúč do USB portu a spustil som recovery v Norton Ghost kde po nastavení úkonov sa spustilo kopírovanie z USB Klúča do novo vytvoreného oddielu F PQSERVICE, po ukončení Recovery ktoré trvalo 14 minút som
vybral CD Norton Ghost a reštartol notbuk čím sa po reštarte spustila inštalácia Windows Vista HP SP1
Obrázek
Obrázek
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk

Zpět na „notebooky Acer“