"The IBM ThinkPad Slip Sleeve is a Japanese limited-edition slip case that is not sold anywhere else"... Takze vela ludi s nim u nas skusenost asi mat nebude...
Btw., ktora taska je podla teba "original"? Vsetko su ajtak len oznackovane brasne; rozdiel je akurat v obchodnom modeli - niektore brasne si objedna samotny vyrobca NB, ine zasa vyraba priamo vyrobca brasni a v licencii si na ne nasije logo NB vyrobcu... (nieco take, kde si Lenovo objedna 10 tasiek na predaj pod vlastnym menom a zvysne, tie "extravagantnejsie", resp. take, ktore sa mu z roznych dovodov prilis nehodia do portfolia bude predavat vyrobca brasni ako "for Lenovo").
Inac typicky japonsky produkt - Japoncici su zblazneni do takychto puzdier, obalov a pod. Kazdy produkt IT, ktory sa da samostatne pouzivat ma svoj obal, ktory je castokrat dolezitejsi nez produkt samotny...
muzes mi to nejak vysvetlit ?? michas trosku dve veci dohromady ?? To v inzeratu neni to, o kterym jsem tady psal, ale uplne jiny.. jak rozmerove, tak konstrukci (zip), tak cenou... Myslel jsem si ze do nej narvu svoji T60, ale s 9ti clankovou baterkou se tam nevejde
No jak uz jsem vysvetloval po SZ. Nakoupit pouzdro za 614 kc a pak ho na tom samym foru prodavat za 999 mi prijde trapny.
Tak to nevim jak lze ty dve pouzdra odlisit - v tomhle threadu jsou nic moc nerikajici odkazy na ebay, dale na tvuj free web, ktery nejede. Nikde neni zminka o tom, ze existuji dve verze atd. Jestli jste nekdo z tohoto threadu vydedukoval to druhe pouzdro, tak mi prozradte z ceho
mraky píše:No jak uz jsem vysvetloval po SZ. Nakoupit pouzdro za 614 kc a pak ho na tom samym foru prodavat za 999 mi prijde trapny.
Tak to nevim jak lze ty dve pouzdra odlisit - v tomhle threadu jsou nic moc nerikajici odkazy na ebay, dale na tvuj free web, ktery nejede. Nikde neni zminka o tom, ze existuji dve verze atd. Jestli jste nekdo z tohoto threadu vydedukoval to druhe pouzdro, tak mi prozradte z ceho
treba ze u tady je napsano ze je pro T60 a v inzeratu ze na T42 a T43