thinkpad R61i - nejde zvuk
thinkpad R61i - nejde zvuk
Ahoj,vlastním ntb lenovo R61i 8932 GNG ,který jsem koupil v bazaru s nainstalovanými windows 7. Po nějaké době jsem zjistil,že sedmičky jsou betaverze a tudíž jsem je přeinstaloval na win xp. Program system update si poradil se všemi ovladači kromě zvuku. Na webu lenova jsem našel nějaké univerzální ovladače,ale jen na service pack 1,2. Vlastním service pack 3,který už byl v původní instalaci windows,tudíž pochybuji v možnost downgrade. Za radu velice děkuji.
Ty ovladace (nebo ten popis) byly urcite vydane jeste pred vydanim SP3 a tak o nem neni ani zminka. Urcite je zkus nainstalovat
Edit:
Nebo nainstaluj System Update (pro XP verzi 3.14) a nech si nejnovejsi ovladace vyhledat.

Edit:
Nebo nainstaluj System Update (pro XP verzi 3.14) a nech si nejnovejsi ovladace vyhledat.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
r61i-nejde zvuk
System update mám ,našel vše,kromě ovladačů na zvuk. Zkoušel jsem i ovladače,které nebyly přímo pro xp nebo koncový typ mého ntb,ale nic nezafungovalo
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“