Ahoj, už jsem tu psal dřív o radu s výběrem. Po všech radách jsem se skoro ujistil o koupi SONY VAIO EB1E1E/WI 15,6", ale po průběžném čtení nových topiců narážím na příspěvky, ve kterých vítězí z velké části Acery. Jak je to teda s nima? Docela se mi zamlouvá ACER Aspire 5741G-334G64MN 15,6". Můžu předpokládat (čistě hypoteticky) větší odolnost Aceru oproti Sonymu? Pokud není ani jeden vhodný kandidát, jaké by jste mi doporučili jiné? Do 17 000, tak, abych si zahrál "bez problému" novější hry, ale zároveň aby se mi nerozpadl hned po konci záruky. Díky moc.
edit: případně bych byl ochotný ještě obětovat tu tisícovku a koupit tohle ACER Aspire 5551G-N834G50MN 15,6", co vy na to?
Výběr NTB - dilema
ty acery, vítězící proti sony EB, jsou spíše z řad TimelineX, ne kvůli tomu, že by byly nějak kvalitnější, ale protože TimelineX umí nabídnout srovntalený výkon a 2-3x lepší výdrž na baterky, díky možnosti vypínat grafiku při běhu na baterii.
Klasický aspire nebude v ničem výrazně lepší.
btw. jestli "bez problému" znamená, že ty hry pojednou, tak jo, 17k stačí. Počítej s tím, že budeš muset stahovat detaily, a to hodně, náročné kousky typu GTA4 pojedou na nízké.
Klasický aspire nebude v ničem výrazně lepší.
btw. jestli "bez problému" znamená, že ty hry pojednou, tak jo, 17k stačí. Počítej s tím, že budeš muset stahovat detaily, a to hodně, náročné kousky typu GTA4 pojedou na nízké.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
hm
To sony ma o 1/3 pomalejsi grafiku, ale oboje za moc nestojí je to prostě spíše low end grafika, lepší než integrovaná. Pokud jde o hry, tak je třeba staré MSI GX623 je za stejnou, či nižší cenu strčí, oba dohromady, do kapsy..
Je třeba si uvědomit co xci.. Jinak v téhle cenové kategorii bych "lepší provedení" moc nečekal nikde...
Je třeba si uvědomit co xci.. Jinak v téhle cenové kategorii bych "lepší provedení" moc nečekal nikde...
MSI GT729 (C2Q 9000, ATI HD4850)
MSI GX70 (A10 + HD8970)
MSI GX70 (A10 + HD8970)
Ten ACER Aspire 5551G-N834G50MN můžeš sehnat i za 17k http://shop.svtgroup.cz/detail-18700309982.html , i když ten obchod neznám. Ten 3-jádrovej procesor se mi zdá jako výsměch, po stránce výkonu na jádro (podle testů), ale na normální práci bude stačit. Grafika v tomhle NB je lepší mainstream, na hry za 17k nejlepší volba - dost zásadní rozdíl v grafickym výkonu oproti Sony.
Baz píše:. Ten 3-jádrovej procesor se mi zdá jako výsměch, po stránce výkonu na jádro (podle testů), ale na normální práci bude stačit.
Už sem měl tu "čest" ho otestovat.. V podstatě podává stejný výkon jako 65nm Turiony na dané frekvenci, akorát mu přifařili jedno jadro navíc.. Tudíž odpovídá celkově tak 2,5GHz C2D
[url]https://valid.x86.fr/na6qv4][img]https://valid.x86.fr/cache/banner/na6qv4-5.png[/img][/url]
Zpět na „Jaký vybrat notebook“