Toshiba Satellite A210-19d - DVD-ROMka nejede
-
veruvercik
Toshiba Satellite A210-19d - DVD-ROMka nejede
Ahoj, mám tento ntb už dva roky a z ničeho nic mi nejde DVD-ROMka, když do ní dám DVD, nebo CD, tak načítá, ale ntb ji nenajde, nic se nepřehraje. Nejspíš chybí ovladač, nevíte někdo, co s tím? A navíc se mi celkem dost přehřívá. 
-
romusCZ
- občas něco napíše
přehřívání
Co se týče DVD mechaniky, tak těžko říct, pokud ji vidíš v systému (tento počítač ), tak s ovladačem problém nebude ( to ani nebývá ) pravděpodobnější je že odešla, možná skusit čistící CD... S přehříváním problémy u A2xx řady nebývají, většinou stačí profouknout stlačeným vzduchem, u mě stačilo fouknout trošku do větráku, trochu víc do prostoru s ramkou ( díra uprostřed )z noťasu vyletělo mračno vzduchu a teploty klesly o 15-20 stupňů, ani nebylo potřeba notebook nijak rozebírat (lenost zvítězila)
Toshiba A200-23W, T7500 2,2GHz, 4GB RAM, Radeon HD2600(512MB), 2x200GB HDD, Windows 7 Pro 64bit + ext. 24" LCD Samsung P2450H
-
ewzen
- občas něco napíše
Re: Toshiba Satellite A210-19d - DVD-ROMka nejede
Podivej se na mechaniku pres spravce zarizeni, zkus ji tam najit, az ji najdes tak ji zkus odinstalovat a restartuj PC. Po restartovani ji vyzkousej. V pripade problemu s ovladaci po odinstalovani dej vedet.veruvercik píše:... a z ničeho nic mi nejde DVD-ROMka, když do ní dám DVD, nebo CD, tak načítá, ale ntb ji nenajde, nic se nepřehraje...
-
veruvercik