Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Zdravim, potreboval bych poradit s timto notebookem.
Hodlam ho koupit zde
http://notebooky.itek.cz/amd-turion-64- ... pire-5542G ( pripadne zkusenosti s timto obchodem )
-AMD Turion™ II dual-core M500- je to dobry procesor? zatim sem mel jen intely a vaham s prechodem
- ATI Mobility Radeon™ HD 4570 - dobra grafarna? resp. co to tak utahne?
A celkove pripominky k tomuhle modelu bych ocenil.
Pripadne rady na jinej notebook v cene 13-15k
Je to můj 1. notebook a za těch 6 měsíců provozu (používám ho jen doma na internet + práce do školy + hry) ti o něm možu napsat toto:
-s W7 při brouzdání na netu okolo 2:45 min vydrží, jinak ho mám v síti např. při paření
-při brouzdání mám teploty 45 stupňů, při větší zátěži (Dragon Age) to jde až ke 79-80 stupňů
-hrál sem na tom: Hearts of Iron 3, Modern Warfare, Dragon Age Origins + Awakening, Zaklínač, Diablo 2 - vše na max, MW bez smoke a AA, DA:O na střední, max jsem nezkoušel.
Nevím, jestli je to ovladači, ale trochu horší je touchpad, míň citlivý než u jiných ntb co sem viděl/zkoušel.
Procesor nemám s čím srovnávat, ale zvládá najednou net, hudbu, skype, icq, hry.
Jestli máš možnost, tak si ho někde vyzkoušej, osobně bych ale dneska za tu cenu bral něco s core iX.
Acer Aspire One 5542G-504G50Mn
AMD Turion X2 2,2 GHz
Ati Mobility Radeon HD 4570 512 MB VRAM
4 GB RAM
500 GB HD