Kvalitní netbook do 10.000CZK na práci

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Laila
občas něco napíše

Kvalitní netbook do 10.000CZK na práci

Příspěvekod Laila » 13 črc 2010 19:09

Zdravím,
nenašla jsem nikde uspokojivou odpověď, tak připojuji nové téma s dotazem.

Sháním kvalitní netbook pouze na práci, tím mám namysli hlavně pevnost šasi (jsem rozmazlená již notebookem od Dellu), ale plast mi nevadí, hlavně ta pevnost, žádné vrzání a rozvyklání po delší době používání...
Jinak OS určitě WIN 7, wifi b/g/n a hmotnost co nejmenší (čím méně-tím lépe, jsem přeci jen křehká dívka) :)

Zatím se mi zamlouvá LENOVO IdeaPad S10-3, jsem trochu nedůvěřivá ke značkám typu Asus, Acer a nyní ani moc nevěřím HP, který na CZC uvádí pouze 1 rok záruku...

Budu ráda za každý postřeh a zkušenost, samozřejmě se budu muset vydat i do showroomu a vyzkoušet je naživo...

Was3k
guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Was3k » 13 črc 2010 19:30

S10-3 je povedený netbook ale nečekej od něj "tankoidní" vlastnosti typu R500 :) Další věc je výkon a velikost, pokud sháníš něco na cesty/dovolenou kde na tom budeš max. bruzdat po netu nebo se dívat na film v nějaké normální kvalitě, pak je to slušná volba.

Laila
občas něco napíše

Příspěvekod Laila » 13 črc 2010 19:36

Rozhodně nechci nic na hry, vyloženě je to jen na net, office a maily.
Takže je důležitá hlavně ta hmotnost, vzhledem k ní je asi 10'' akorát...

A jak jsou třeba kvalitní netbooky Asus Eee, nevypadají nejhůř.

Zpět na „Jaký vybrat notebook“