Mininotebook
Mininotebook
Zdravím, chtěla bych si koupit nový notebook do 13tis, úhlopříčka max 12,1palců . Můžete mi prosím poradit? Přemýšlím o značkách Lenovo, HP nebo Asus. Předem děkuji za rady...
OK, pozadavek na velikost je jediny? Co vydrz na baterie, rozliseni...atd.?
Rozmysli si, jestli chces lepsi dvoujadrovy procesor na Core architekture a slabsi integrovanou grafiku nebo slabsi Atom s lepsi ION grafikou.
Rozmysli si, jestli chces lepsi dvoujadrovy procesor na Core architekture a slabsi integrovanou grafiku nebo slabsi Atom s lepsi ION grafikou.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
na trhu je taková nabídka, že jsem z toho už pomalu jelen. Na rozlišení mi až tak nezáleží, ale čím větší, tím samozřejmě lepší. Měla bych ho na každodenní nošení do školy, filmy, internet, studuji meteorologii tak bych chtěla, aby nebyl úplně líný. Na barvě, vzhledu mi nijak nezáleží.
Dívala jsem se na notebooky s dotykovým displejem. Co si o tom myslíte?
Dívala jsem se na notebooky s dotykovým displejem. Co si o tom myslíte?
Pokud nepotrebujes grafiku na hry, tak je takovou doporucovanou klasikou 12" Acer Timeline v olympijske edici, ktera nema tolik lesklych plastu.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
Zpět na „Jaký vybrat notebook“