Dostal se mi na stůl notebook. Po zapojení nabíječky se nerozsvítí žádná dioda nabíjení (testoval jsem se dvěma nabíječkama, čímž jsem vyloučil problém v nabíječce) a dle informací od majitelky pracovala na stroji na baterii, po oznámení že je baterie téměř vybitá zapojila notebook na nabíječku a odskočila si. Po návratu již notebook nefungoval a nešel zapnout. Na stole měli ještě další dva notebooky připojené do sítě, kterým se nic nestalo, takže podezřívám ze závady něco mezi základní deskou a nabíječkou.
Bohužel jsem nesehnal ani podobný notebook, abych vyzkoušel zda funguje na samotnou nabitou baterii. Dá se v tuto chvíli nějak postupovat (napojit kontakty baterie přímo na nabíječku a používat notebook jen jako stolní stanici...)?
Nefunguje po zapojení nabíječky, na baterii možná ano
Neřeším problém s vadnou baterií, ale pravděpodobně vadou mezi nabíječkou a základní deskou.
Notebook jednoduše nedetekuje připojení nabíječky, nespustí se a nenabíjí baterii. Mám ale podezření, že při chodu pouze na baterii je vše OK, ale nemám jak otestovat, protože baterie je vybitá a nemám v okolí nikoho s podobným modelem na otestování.
Nabíječka je OK (s jiným notebookem funguje), takže jsem se ptal, zda je možnost napojit výstup nabíječky přímo na piny baterie.
Notebook jednoduše nedetekuje připojení nabíječky, nespustí se a nenabíjí baterii. Mám ale podezření, že při chodu pouze na baterii je vše OK, ale nemám jak otestovat, protože baterie je vybitá a nemám v okolí nikoho s podobným modelem na otestování.
Nabíječka je OK (s jiným notebookem funguje), takže jsem se ptal, zda je možnost napojit výstup nabíječky přímo na piny baterie.