NB pre buduceho vysokoskolaka okolo 1000eur bez DPH

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
lao8

NB pre buduceho vysokoskolaka okolo 1000eur bez DPH

Příspěvekod lao8 » 29 črc 2010 00:12

Ahojte, zhanam NB tak do 1000eur bez DPH moze byt aj trocha viac nieco sa este da doplatit.

Takze v provom rade tazko sa mi rozhoduje ci 13 alebo 15 palcovy. Chcel by som aby bol vykonny pri tej sume by aj mohol byt. Rad si na nom obcas zahram nejake hry aj novsie. (doma mam konzolu ale ked budem 5dni v tyzdni prec tak sa iste budem nudit)

Urcite by som ho nosil aj na prednasky takze herny by pre mna nemal zmysel lebo tam bateria vydrzi tak 40min. Takze potrebujem nejaky vykonny na hranie ale aj aby vydrzal nabity dlhsie pri praci.

Taktiez by som chcel nejaky s mensou hmotnostou lebo ho budem asi casto prenasat. Najradsej by som bol aby sa nezahrieval. Mohol by byt aj stylovy.

Neviem ci nemam prehnane poziadavky :D

Niekto mi odporucil tento NB: http://www.alza.sk/acer-aspire-5820tg-4 ... 165789.htm

O Aceri vela neviem, ako ho vidite vy? popripadne by ste mi mohli odporucit nejake modely napr. zo znaciek Asus, Dell, Sony, Toshiba, mozu byt aj ine znacky

Dakujem za pomoc

roman2277
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod roman2277 » 29 črc 2010 09:46

Rozumná volba.Zpracování,výkon a hlavně výdrž na úrovni.Ovšem musíš si ohlídat některé pískající kusy.Takže objednávka z Webu a příp. hned vrátit.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3

lao8

Příspěvekod lao8 » 29 črc 2010 12:58

Hmmm z piskanim je to az tak zle? :? Takze kvalita acerov je v pohode.... popripadne nejake ine alternativy mi nevie niekto poradit?

miso.okruj
píše často

Příspěvekod miso.okruj » 29 črc 2010 20:05

este skus toto: http://www.sysnet.sk/pocitace/nakup/129 ... ad-y560-4/ ale ten zasa vraj nieco s displayom, ale tiez je to kus od kusu...
Dell E5470

roman2277
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod roman2277 » 29 črc 2010 20:10

lao8 píše:Hmmm z piskanim je to az tak zle? :? Takze kvalita acerov je v pohode.... popripadne nejake ine alternativy mi nevie niekto poradit?
Kvalita Aceru je již na úrovni.Ovšem zde se výrobci něco málo nepovedlo.Ovšem není problém vrátit či reklamovat.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3

lao8

Příspěvekod lao8 » 30 črc 2010 01:15

O tom Aceri uz naozaj uvazujem, pocul som aj ze sa maju zdrazovat NB od Augusta/Srpna tak teraz neviem, ak by este ktokolvek mal nejake zaujimave modely alebo rady pri vybere NB, budem vdacny

lao8

Příspěvekod lao8 » 02 srp 2010 02:00

prosím vás, Vedel by mi niekto poradiť ešte nejaké modely za sumu okolo 1200 EUR ja sa v tom naozaj nevyznam a nechcem kúpiť zbrklo a zle, je to dlhodobá investícia

Zpět na „Jaký vybrat notebook“