IBM X31 - VYPÍNÁNÍ

notebooky Lenovo (IBM, ThinkPad, Lenovo 3000) a vše kolem
kouzelnikP
občas něco napíše

IBM X31 - VYPÍNÁNÍ

Příspěvekod kouzelnikP » 22 srp 2010 20:10

Přeju pěkný den všem, mohli by jste mi poradit. Mám X31 a jsem s ní maximálně spokojeny. Je to sice repas, ale měl jsem štěstí, tak jsem získal baterku, která stále chodí 3hodiny. Po roce užívání je objevil PROBLEM. Pokud notebook jede přes adaptér vše je v pořádku. Průser nastává, když ho odpojím a jede na baterii. Po určité době, dojde k vypnutí.
Nesetkal jste se někdo s takovýmto problémem a nevíte zda by se s tím dalo něco udělat? Předem diky za jakoukoliv informaci

lukycrust
guru

Příspěvekod lukycrust » 22 srp 2010 22:03

dôjde k náhlemu úplnému vypnutiu,alebo k uspaniu,alebo hybernácií...to by mohlo byť aj tou baterkou(chybné články)...
Lenovo ThinkPad R500(intelGMA) + Advanced MiniDock
HP EliteBook 8540p(3y NBD) + HP Advanced Docking Station

lukee

Příspěvekod lukee » 23 srp 2010 09:49

Stáhni si pomocí Lenovo System Update nástroj ThinkVantage PowerManager a zkontroluj Battery Health.

kouzelnikP
občas něco napíše

Příspěvekod kouzelnikP » 03 zář 2010 13:06

Zdravím vás, baterkou to určitě nebude. zkoušel jsem to jak s úplně novou, tak stou puvodní, tak i ještě jednou. Stejný výsledek. Obávám se že se bude jednat spíše o vnitřní zaležitost...na zakladní desce

lukee

Příspěvekod lukee » 03 zář 2010 14:00

Ještě bych vyzkoušel, jestli jsou problémy ve více operačních systémech. (pokud používáš Windows, zkus být třeba celý den na Linuxu, jestli se to projeví)

kouzelnikP
občas něco napíše

Příspěvekod kouzelnikP » 06 zář 2010 18:49

Zkusil jsem nabootovat Mandrive a častečně to jelo, pak se ale projevilo zamrznuti systemu. Takze bud cely notebook spadne, nebo zamrzne, tak ze musim provest tvrdy restart

Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“