acer vs acer

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Konviss
občas něco napíše

acer vs acer

Příspěvekod Konviss » 23 srp 2010 03:10

Ahoj mam takovy dotaz. Chci si koupit NB do 20tisic predevsim na hry a narocnejsi graf. programy. S acerema mam dobre zkusenosti, tak nejspis ty.
Mam tu navyber dva.
1. acer aspire 7745g
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=76275

2.acer aspire timelinex 5820tg
http://www.anacomp.cz/acer-aspire-5820t ... 43375.html

Ktery z techto dvou uplatnim vice ve hrach? Timelinex ma sice uzasnou vydrz, ale male rozliseni displeje na hry(teda aspon myslim si to) :) A pak dale je tu u timelineX zminovane piskani,coz me taky malinko odrazuje.

Diky

lukycrust
guru

Příspěvekod lukycrust » 23 srp 2010 10:55

pokiaľ chceš NB na grafické programy uplatníš skôr vyššie rozlíšenie...pokiaľ nemáš v pláne používať externý LCD panel...ale pozor,máš vo výbere medzi 15 a 17 palcovými NB a pokiaľ ho chceš prenášať,tak určite TimeLineX...ten aspire má vyššie rozlíšenie kvôli tomu,že je to 17tka.čo sa týka výkonu sú na tom rovnako...
Lenovo ThinkPad R500(intelGMA) + Advanced MiniDock
HP EliteBook 8540p(3y NBD) + HP Advanced Docking Station

rajfka

Příspěvekod rajfka » 23 srp 2010 11:42

Konviss
občas něco napíše

Příspěvekod Konviss » 23 srp 2010 12:25

diky,
ale zajima me o kolik bude horsi grafika ve hrach, kdyz budu mit tu 15 s horsim rozlisenim? Neni mezitim markantni skok? Jinak se mi moc libi na tem timelineX ta vydrz,ale tu zas tak nevyuziju

Konviss
občas něco napíše

Příspěvekod Konviss » 23 srp 2010 13:53

toshibu nechci,nemam sni moc dobre zkusenosti, ale diky
chci jeden z techto aceru a chci vedet jak moc budu disponovan stim nizsim rozlisenim

Dal bych tu klady a zapory:
TimelineX 5220TG
Klady:
+ vydrz(je to skoro az neskutecne a zprvu se mi tomu nechtelo verit, ale je to opravdu tak a v testu bylo zjisteno ze vchodu bez zateze vydrzi vice jak 8 hodin)

+ vaha(na vysku meri pouhy jeden palec, a vaha je okolo 2,2kg)

Zapory:
- Rozliseni(nevim jak moc to jde poznat ve hrach, kdo by vedel at napise pls)
- zde diskutovane piskani a reklamace

Aspire 7745G
Klady:
+ Velky display s velkym rozlisenim
Zapory:
-vaha(pres 3kila)
-mala vydrz baterie, ikdys stejne jak timelinex muze snizovat vykon a tim snizit spotrebu

Ja zadam o radu, ktery z techto notebooku jako studen VŠ informatiky uplatnim vice v praci, prilezitostne si chci zahrat aspon midle-hight crysis a mafiu 2.

Zpět na „Jaký vybrat notebook“