Asus X61SL bluetooth nepracuje jak má

notebooky Asus a vše kolem nich
kubik632
občas něco napíše

Asus X61SL bluetooth nepracuje jak má

Příspěvekod kubik632 » 27 srp 2010 14:26

Mám notebook Asus X61SL a na něm Windows 7 Home Premium 64-bit. Notebook jsem koupil bez OS, takže vše jsem si instaloval sám. Na bluetooth jsem nic neinstaloval (žádný program či ovladač), windows si nějaký ovladače zřejmě nainstaloval sám a navíc disponuje funkcí přenos souborů přes bluetooth.

A teď ten problém, když chci přenést fotky z mobilu (Nokia 6234) do pc přes bluetooth, tak to rozhodně nemůžu dělat najednou a i když to dělám po jedné fotce, tak se přenesou fotky jen s menší velikostí - u fotek s větší velikostí přenos selže. Tak jsem zkusil nainstalovat Bluetooth Stack for Windows by TOSHIBA stažený ze stránek podpory Asus a s tímto programem se mi nepodařilo přenést ani fotky s menší velikostí. Nicméně se mi vždy úplně v pohodě podaří mobil s notebookem spárovat.

Nevíte někdo v čem je problém? Případně co používáte na přenos souborů přes bluetooth? Moc díky.

stavač
guru
Kontaktovat uživatele:

Re: Asus X61SL bluetooth nepracuje jak má

Příspěvekod stavač » 27 srp 2010 16:19

Ja som na takí notbuk nahodil W764Bit a dal som tam zo stranky ovladače BT, nainštaloval som Nokia PC suite a bez problemou ide foto ukladat v plnej velkosti
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk

Zpět na „notebooky Asus“