Aspire 5315
Aspire 5315
dobrý večer, mám tento noťas a měl sem ho v opravně kvůli základní desky, poté mi byla doporučeno přeinstalovat systém, jenže s cd, co jsem dostal k noťasu (winxp) to nefunguje, chyběly nějaké ovladače na disk nebo co. ty sem stáhnul a pomocí programu n-lite sem vytvořil novou instalačku. ovladače na disk už byly v pořádku, ale při instalaci stále něco chybělo, tomu už sem moc nerozuměl. psalo to, že to nemůže nalézt win32.plp, a plno dalších winxxx.xxx....nevím, co s tím, poradíte? nebo popřípadě máte nějaké odkazy na win xp s ovladači pro tento noťas?? nebo cokolivco mi pomůže. díky moc
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
Re: Aspire 5315
Ak to nemožeš nainštalovat XP čo ti vypisuje chybi je bud to CD XP vadne, poškriabane, nečistoty alebo niečo si spravil zle v NLite, ked nainštaluješ XP tak tam hod SP3 pokial ho windows nema, tu maš vysvetlene+ovladače na XP, vista, W7, http://acerfans.ru/drivers/34-drajjvera ... -5315.html
ak tomu nerozumieš tak si stiahni translator a ten ti to preloží: Google Toolbar Installer_en32_signed
ak tomu nerozumieš tak si stiahni translator a ten ti to preloží: Google Toolbar Installer_en32_signed
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk