Prosím o pomoc, mám problém s přehříváním tohoto noťasu. Zaručeně se přehřívá při přehrávání videí z internetu, někdy pak u her - i ne příliš náročných - kdy se lehce seká a třeba u NFS při bouračkách padá. Vypínal se také, když jsem pracoval v CADu a zároveň rozbaloval větší RARko. Položený na stole, to nezvládal vůbec, podkládal jsem ho, nyní mám pod ním i chladící podložku s ventilátory a stejně není výsledek jiný.
Při přehrávání videí z internetu se zároveň seká ... 60 s běží plynule pak 30 s se sekáním, ale někdy celou dobu plynule ...
je to u těchto noťasů standardní? Nebo mám někde v něčem problém? Dělal to už od novotí.
Díky za jakoukoli radu, V.
Přehřívání Acer Aspire 7530G
Po 15 minutách provozu mi ukazuje teplotu na jednom GPU 86°, na druhem 78° a Core 81°C , byl jsem jen a pouze na internetu.
Čistil jsem notas před třemi dny, tak jak jsem si troufl. U byvaleho Asusu mi to vždy viditelne pomohlo, u tohohle ne. To přehřívání stejně je už od novotí, takže zanesenost není hlavní příčina. Vidím to na cestu do prodejny a reklamaci....
Čistil jsem notas před třemi dny, tak jak jsem si troufl. U byvaleho Asusu mi to vždy viditelne pomohlo, u tohohle ne. To přehřívání stejně je už od novotí, takže zanesenost není hlavní příčina. Vidím to na cestu do prodejny a reklamaci....