Vlastnim celkem nadupanou masinku, ale zjistuju ze jej vyuzivam pri nejlepsim na 50%. Proto jsem zauvazoval nad upgradem, nikoliv smerem nahoru vykonostne, ale nad ucelnejsim upgradem. Rozhodne nechci stolni pc. ntb pouzivam jako pracovni nastroj, takze se tu nebudeme bavit o hernim vybavenim. Pracuju v oblasti graficky design, presneji me bere kresleni, takze prace s tabletem. Nicmene notebook pouzivam casto i jako vzdelavaci pomocnik, takze se nevyhnu castymu cteni z displeje notebooku. S tim souvisi dalsi problem, a to namahani oci a dalsich partii. Nevim co je na tom pravdy, ale nekde jsem cetl ze neni displej jako displej (momentalne mam X-black screen), nektere dokonce vyzaruji nezdrave zareni. Jak rikam nevim co je na tom pravdy. Kazdopadne me oci zkousej, to pocituju. Proto jsem se chtel zeptat:
Existuje nejaky setrny ntb/ tablet vzhledem k jeho zareni z displeje, frekvenci/ namahani oci? Pro upresneni jeste strucny vycet kriterii

jak jiz padlo, setrny ntb

vyuziti: Prace s grafikou (tablet, kresleni)

delsi cteni primo z displeje

absolutne mi je sumak, jak to bude zvladat hry

CENA: nehraje roli, pokud bude splnovat vsechny kriteria viz vyse

Moje realna predstava: na surfovani a setrne cteni z displeje iPAD + tablet s vlastni kreslici plochou a os. Jen nevim jak na tom tyto tablety jsou vs. vyzarovana frekvence a dalsi veci, nejsem hw guru, ale verim ze neni displej jako displej...

Moje nerealna predstava: Neexistuje neco co kloubi oboje najednou, viz vyse?:D
Vim ze to zni hrozne laicky a ze to bude docela orisek, jsem ale presvedcenej ze hw masteru na tomto foru je vic nez dost, takze predem diky