Mám Thinkpad sl 510 a potřeboval bych stáhnout záruční list
Neznáte někdo webovou adresu ? Na českém "Lenovu" mne to odkazuje
na anglické stránky a tam se nevyznám (možná, kdyby byly v ruštině ...)
Za odpovědi děkuji
Záruční list pro Thinkpad z internetu
zarucny list sa z webu stiahnut neda. da sa len orientacne pozriet podla serioveho cisla do kedy ma dany kus platnu zaruku. http://www-307.ibm.com/pc/support/site. ... ITE-WARNTY presny udaj o konci zaruky je tam ale len vtedy ak je na ten kus rozsirena zaruka service packom.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
... ještě by mne zajímalo jak dlouho, po zakoupení notebooku je možné zakoupit service pack. Je to nějak časově omezeno? Jsem si vědom, že výchozí datum pro rozšíření je den nákupu
ODPOVĚĎ: našel jsem na co jsem se ptal
" " Registraci lze provést kdykoliv v průběhu základní záruky notebooku, tedy během prvního roku od jeho zakoupení. Po registraci dojde k záměně původní záruky notebooku za záruku garantovanou Service Packem. Tedy 1 rok bude zaměněn za roky 3, a to i v případě, že bude registrace provedena těsně před vypršením původní záruky. Termínem, od kterého se záruka počítá je datum, kdy notebook zakoupil zákazník. " "
Moc děkuji moderátorovi za spolupráci
přeji vše pěkné všem ...
ODPOVĚĎ: našel jsem na co jsem se ptal
" " Registraci lze provést kdykoliv v průběhu základní záruky notebooku, tedy během prvního roku od jeho zakoupení. Po registraci dojde k záměně původní záruky notebooku za záruku garantovanou Service Packem. Tedy 1 rok bude zaměněn za roky 3, a to i v případě, že bude registrace provedena těsně před vypršením původní záruky. Termínem, od kterého se záruka počítá je datum, kdy notebook zakoupil zákazník. " "
Moc děkuji moderátorovi za spolupráci
přeji vše pěkné všem ...
... Jedno mi na tomto fóru vadí
.. při zadání tématu nebo odpovědi vždy zaškrtávám
"Upozornit mne, přijde-li odpověď"
a přestože mi přicházejí odpovědi, nikdy mi nepřijde žádné upozornění (myslím e-mail)
"Upozornit mne, přijde-li odpověď"
a přestože mi přicházejí odpovědi, nikdy mi nepřijde žádné upozornění (myslím e-mail)
dusek: treba kontaktovat admina fora http://notebooky-forum.notebook.cz/prof ... rofile&u=2 nikto iny tu nema moznost riesit to.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“