rano pri spusteni na par sekund nabehne obraz v pohode, potom zhasne podsvietenie(s notasom sa medzitym nemanipulovalo)....inak vsetko funguje bezchybne, display je neposkodeny atd....
rovnako, pri kazdom spusteni/preberani zo spanku displej na sekundu zobrazi vsetko v poriadku, potom zhasne podsvietenie....
z toho vyplyvaju 2 otazky:
1. mate niekto napad, co s tym pravdepodobne je?
2. ma zmysel notas posielat do reklamacie? netusim sice, co to mohlo sposobit, ale viem ze v servisoch len velmo neradi reklamuju displaye a vacsinou to chcu uhrat na mechanicke poskodenie....
(to s tou reklamaciou je pomerne dolezite, pretoze notas je v zahranici, kupovany na svk...a chcem vediet, ci ma realny zmysel dostat ho na svk a skusit reklamaciu, alebo jednoducho nechat ho opravit v zahranici)
za odpovede vopred diky

add 3: neviem ci to s tym up problemom nejako suvisi, ale ten notas ma svoje specificke maniere...konkretne, pokial je zapojeny v sieti cez adapter a vypnem ho(klasicke vypnutie) tak sa normalne vsetko odhlasi, vypne, ibaze sa automaticky znova nastartuje....pokial notas bezi na baterke nic z toho sa este ani raz nestalo....funguje to tak cca 2 mesiace, ale zatim som to nepovazoval za relevantne....a mozno s tym displejom to nic ani nema, ale nech mate full report.....