Podložka pod ruce,
Podložka pod ruce,
Nemáte někdo nápad, z čeho a jak udělat podložku pod ruce? mě se totiž na Aceru pomalu ale jistě smazává barva, a na pravý straně už je tam flek a tak bych chtěl nějakou podložku která by se dala přidělat třeba oboustranou lepící páskou k notebooku a musela by bejt dost tenká aby nevadila při zavření. Ono se časem vše jednou ojede ale prostě nechcu mít hnusnej notebook. Možná by stačila aj nějká samolepka ale co jsem zkoušel tak ty moc nevydrží protože když je horko tak se zahřeje disk a spotí se mi ruka a nálepka za chvilku odejde.
HP530
-
- guru
Na zdrsněném povrchu drží lak mnohem lépe než na hladkém... To je právě problém těhlech hladkých lakovaných ploch, na které navíc ještě výrobce použije nekvalitní lak. Proto je u ThinkPadů a HP business třídy použitý zdrsněný nelakovaný plast...bo jsou konstruované pro funkčnost, ne jako designové lákadlo pro zákazníky.
Jinak po obroušení a přelakování by to asi nevypadalo příliš líbivě... Radši bych volil variantu té nálepky.
Jinak po obroušení a přelakování by to asi nevypadalo příliš líbivě... Radši bych volil variantu té nálepky.
-
- guru
Nechci provokovat, ale nejjednodušší řešení je prostě si ty šmejdy Acer nekupovat! Teď mě asi všichni ukamenujete a budete si svoje Acery bránit, ale prostě řešit u noťasu i takovou volovinu jako to, že nedrží lak na šasí... prosimvás to vám to za těch pár ušetřených korun stojí?! Navíc, tohle není ani o penězích, ale spíše o výběru... Co je Acer zač je všeobecně známo, jen jistí lidé se to furt snaží popírat. Nicméně jen to, kolik tu denně přibude příspěvků řešící nějaký problém na Aceru, je jasný důkazem těchto "pomluv"....
Pokud budou Acery lidi stále kupovat, tak se na tom nikdy nic nezmění. Proč by Acer nějak zvyšoval kvalitu svých šmejdů, když se prodávají dobře? Máte ale na výběr...existují i jiné noťase, které nemají např. problém s ošoupáváním laku. Jenže to tu stejně píšu zbytečně, jelikož normální lidi, kteří nějakou delší dobu čtou toto fórum, by si snad Acer nikdy nekoupili... Takže spíše si prvně koupili noťas a pak až začli navštěvovat fóra..
EDIT: Maxxzi, ty se laskavě pokus můj příspěvek ignorovat. Nehodlám tu s tebou zase vést nějakou slaboduchou debatu...
Pokud budou Acery lidi stále kupovat, tak se na tom nikdy nic nezmění. Proč by Acer nějak zvyšoval kvalitu svých šmejdů, když se prodávají dobře? Máte ale na výběr...existují i jiné noťase, které nemají např. problém s ošoupáváním laku. Jenže to tu stejně píšu zbytečně, jelikož normální lidi, kteří nějakou delší dobu čtou toto fórum, by si snad Acer nikdy nekoupili... Takže spíše si prvně koupili noťas a pak až začli navštěvovat fóra..
EDIT: Maxxzi, ty se laskavě pokus můj příspěvek ignorovat. Nehodlám tu s tebou zase vést nějakou slaboduchou debatu...
jimmyjames no já se trošku orientuju ve spotřebce, hlavně co se týče audia takže vím co a jak
A vím že Acer je šmejd ale je levnej a prostě mě to stačí to že se ten lak tak ojede sem nečekal. Ale prostě už to tak je no
A víš proč mám Acera? protože si za další dva roky chcu koupit novej notebook, takže pro mě je zbytečnost kupovat notebook kterej vydrží třeba 10 let.... A za 20 papírů bych asik u dellu nebo Hp hledal mařně takovej výkon jako u Aceru ... Každej má na to jinej pohled asik tak
Ale sem si vědom že to je šmejd
A já dal na rady kámošů kteří mají notebooky dlouho a někdo má Acera 3 roky a bez chyby a lak se mu neloupe ... A nikdy s Acerem neměli problémy. Ale Asusy se jim strašne srali ... zajímavé.

A já dal na rady kámošů kteří mají notebooky dlouho a někdo má Acera 3 roky a bez chyby a lak se mu neloupe ... A nikdy s Acerem neměli problémy. Ale Asusy se jim strašne srali ... zajímavé.
HP530
-
- guru
Tak to je též pravda... záleží na úhlu pohledu... Jenže zase k čemu ti je noťas, se který stráví většinu z těch 2 let v servise? Třeba tohle zatím není tvůj případ, ale spousta lidí má takovouhle zkušenost..
Já potřebuju, aby mi noťas několik let vydržel, takže mimo jiné proto mám vybraný ThinkPad. Je ovšem pravda, že kdbych předem počítal s tím, že do 2 let si stejně koupím nový, ať se noťas rozsype nebo ne, tak se nedívám na kvalitu a koupím nějaký levnější šmejd.
No ono ASUS taky není žádná sláva...bohužel
Jenže hlavně závisí na štěstí, jaký zrovna chytneš kus..
Já potřebuju, aby mi noťas několik let vydržel, takže mimo jiné proto mám vybraný ThinkPad. Je ovšem pravda, že kdbych předem počítal s tím, že do 2 let si stejně koupím nový, ať se noťas rozsype nebo ne, tak se nedívám na kvalitu a koupím nějaký levnější šmejd.
No ono ASUS taky není žádná sláva...bohužel

-
- Moderátor
Pánové nebuďte jak ženský, máte snad problém že vám ošoupanej lak neladí s lodičkama nebo kabelkou?
Ano, taky se mi už na některých místech postupně začíná odírat lak, ale podle mě je rozhodující, že ntb funguje a nějakej lak až to úúúúúplně poslední.
Jinak jak už tu padlo, když už to řešit, tak samolepkou.

Jinak jak už tu padlo, když už to řešit, tak samolepkou.
Asus A6T (Turion X2 1600Mhz@0,9V(800MHz@0775V)), 1GB RAM, nVidia Go7600(450/400(OC:500/420)), Vista Business MSDNAA)