Aspire 5741G přeinstalování OS

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
MrFigaro
občas něco napíše

Aspire 5741G přeinstalování OS

Příspěvekod MrFigaro » 18 říj 2010 10:57

Ahoj, chtěl bych na svém notebooku přeinstalovat stávající OS win7 home premium na utimate. Můj dotaz zní jestli po přeinstalování si windows sám stáhne všechny ovladače, případně jestli by mi nějak pomohla záloha "ovladačů a aplikací" kterou mi nabízí program Acer eRecovery Management? Dále by mě zajímalo jak je to s podpůrnými programy od Acer jako je třeba již zmiňovaný eRecovery Management nebo Backup Manager, Acer updater a Crystal Eye webcam? Jak tyto programy dostanu zpět do svého notebooku po přeinstalování OS? Znovu se nabízí již zminovaná záloha ovladačů a aplikací pomoci eRecovery. Mockrát děkuji za odpovědi.

stavač
guru
Kontaktovat uživatele:

Re: Aspire 5741G přeinstalování OS

Příspěvekod stavač » 18 říj 2010 19:16

Stiahni si ovladače zo stranky acer, eRecovery je program na vytvorenie Recovery DVD os čo máš v notbuku, tím že ked tam hodíš ultimate tak neobnovíš system čo si mal v notbuku lebo bude prepísane MBR a na to bud použiješ Recovery DVD alebo skrytí oddiel spravíš aktívny
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk

MrFigaro
občas něco napíše

Příspěvekod MrFigaro » 18 říj 2010 22:15

eRecovery nabízí ale bud zálohu celého systemu nebo pouze zálohu ovladačů a aplikací bez OS a chci vědět jestl tato záloha mi k něčemu bude po přeinstalování. A ty podpůrné programy od acer se nedají někde stáhnout?

stavač
guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod stavač » 19 říj 2010 03:12

eRecovery je na vytvorenie RecoveryDVD systemu čo maš v notbuku-W7, ked budeš mat tam hodení system ultimate a budeš sa chcet vratit nazat k povodnemu W7HP tak na to použiješ Recovery DVD media čo si si vytvoril alebo spravíš aktívny skrytí oddiel PQSERVICE a odznova si nainštaluješ system jak prví raz ked si zapol notbuk, načo ti bude v novom system eRecovery ked to nikdy nenainštaluješ, ked tam hodíš W7Ultimate tak si sprav obraz nainštalovaneho systemu cez norton ghost15 a to ti bude slúžit ako recovery ktore použiješ na obnovenie systemu, do 17 min to maš obnovene.
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk

Gogo
guru

Příspěvekod Gogo » 20 říj 2010 04:48

pokud máš pořád nainstalovaný W7 HP, pak na "C" ve složce "Acer" jsou zálohy všech ovladačů a všech utilit ... překopíruj všechno na DVD resp. na externí HDD a pak po instalaci Ultimate všechno opět nainstaluješ ... (kromě eRecovery, to funguje jen s původním systémem
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno

Zpět na „notebooky Acer“