Bluetooth nemůže najít žádné zařízení

notebooky Lenovo (IBM, ThinkPad, Lenovo 3000) a vše kolem
Warhawk
guru

Bluetooth nemůže najít žádné zařízení

Příspěvekod Warhawk » 27 říj 2010 13:23

Pánové ještě se zkusím zeptat tady :
Až do včerejška jsem používal externí bluetooth myš od Logitechu (V470 ve spojení s Thinkpad T500 + W7 a vše fungovalo bezproblémů. Dneska jsem potřeboval myšítko znovu spárovat s počítačem a to už je problém. T500 odmítá najít jakékoliv BT zařízení. Odinstaloval jsem myš, přeinstaloval BT modul, zkontroloval zda běží servis pro BT a vše se jeví v pořádku, ale není. Po každém zapnutí BT se mi instaluje jakýsi "zaseklý" ovládač "HÏD compatibile bluetooth mouse" (myš mám vypnutou a dělám pokusy s telefonem) a tím to končí.

update: Po přeinstalování ovládačů myši se automaticky přidá jako Logitech v470 a to i po ručním odstranění

Rovněž telefon sice najde počítač, ale nevyskočí ze strany počítače žádná žádost o připojení (zadání hesla).

Poradí někdo prosím ?

demost
občas něco napíše

Re: Bluetooth nemůže najít žádné zařízení

Příspěvekod demost » 31 říj 2010 22:50

Warhawk píše:Pánové ještě se zkusím zeptat tady :
Až do včerejška jsem používal externí bluetooth myš od Logitechu (V470 ve spojení s Thinkpad T500 + W7 a vše fungovalo bezproblémů. Dneska jsem potřeboval myšítko znovu spárovat s počítačem a to už je problém. T500 odmítá najít jakékoliv BT zařízení. Odinstaloval jsem myš, přeinstaloval BT modul, zkontroloval zda běží servis pro BT a vše se jeví v pořádku, ale není. Po každém zapnutí BT se mi instaluje jakýsi "zaseklý" ovládač "HÏD compatibile bluetooth mouse" (myš mám vypnutou a dělám pokusy s telefonem) a tím to končí.

?

mám ten samý problém, akorát myš je thinkpad bluetooth laser mouse a ntb T410. Myš spáruju jedině tak, že spustím prográmek od Lenova, ten ji nenajde a pak najednou Windows začne instalovat nějaký ovladač buhvi odkud a už to jde. Celý proces trvá tak přes půl minuty klikání, což jak uznáte, není zrovna pohodlné dělat po každém zapnutí počítače

demost
občas něco napíše

Příspěvekod demost » 02 lis 2010 09:31

nikdo neví?
jediný co potřebuju je, aby se automaticky spárovala poté, co zapnu bluetooth a zapnu myš. Místo toho mi program od lenova hlásí nenalezeno (musím ho ručně zapnout), načež se windwos rozhodne nainstalovat ovladač. Proč instaluje ovladač pokaždý?

Warhawk
guru

Příspěvekod Warhawk » 02 lis 2010 15:52

Tak já jsem svůj problém vyřešil nakonec reinstalací systému. Našel jsem ještě pár zoufalců na internetu se stejným problémem a řešením. Světe div se, další dva nebo tři měli Thinkpad :-/

Co se týká té BT myši. Moje logitech funguje tak nějak zajímavě. Pokud ji nevypínám, spáruje se hned, pokud ji vypnu, občas to zlobí, ale občas také ne. Nerozumím tomu.

demost
občas něco napíše

Příspěvekod demost » 03 lis 2010 17:35

Warhawk píše:Tak já jsem svůj problém vyřešil nakonec reinstalací systému. Našel jsem ještě pár zoufalců na internetu se stejným problémem a řešením. Světe div se, další dva nebo tři měli Thinkpad :-/

Co se týká té BT myši. Moje logitech funguje tak nějak zajímavě. Pokud ji nevypínám, spáruje se hned, pokud ji vypnu, občas to zlobí, ale občas také ne. Nerozumím tomu.

Hmm, tak já stejného výsledku docílil odinstalováním utilit od Lenova. Asi se to nějak pere. Ale pořád to není úplně bez problému

Warhawk
guru

Příspěvekod Warhawk » 03 lis 2010 22:46

Já kromě nejnutnějších (špatně fungující power manager) a active protection nemám nainstalováni nic dalšího, takže jsem neměl co odinstalovat. Bohužel, bohudík :roll:

demost
občas něco napíše

Příspěvekod demost » 20 lis 2010 19:20

po instalaci nejnovějšího ovladače bluetooth přes thinkvantage update manager už to tolik problémů nedělá. Připojí se poměrně bez problémů, vypadává už jen zřídka

Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“