Pánové ještě se zkusím zeptat tady :
Až do včerejška jsem používal externí bluetooth myš od Logitechu (V470 ve spojení s Thinkpad T500 + W7 a vše fungovalo bezproblémů. Dneska jsem potřeboval myšítko znovu spárovat s počítačem a to už je problém. T500 odmítá najít jakékoliv BT zařízení. Odinstaloval jsem myš, přeinstaloval BT modul, zkontroloval zda běží servis pro BT a vše se jeví v pořádku, ale není. Po každém zapnutí BT se mi instaluje jakýsi "zaseklý" ovládač "HÏD compatibile bluetooth mouse" (myš mám vypnutou a dělám pokusy s telefonem) a tím to končí.
update: Po přeinstalování ovládačů myši se automaticky přidá jako Logitech v470 a to i po ručním odstranění
Rovněž telefon sice najde počítač, ale nevyskočí ze strany počítače žádná žádost o připojení (zadání hesla).
Poradí někdo prosím ?
Bluetooth nemůže najít žádné zařízení
Re: Bluetooth nemůže najít žádné zařízení
Warhawk píše:Pánové ještě se zkusím zeptat tady :
Až do včerejška jsem používal externí bluetooth myš od Logitechu (V470 ve spojení s Thinkpad T500 + W7 a vše fungovalo bezproblémů. Dneska jsem potřeboval myšítko znovu spárovat s počítačem a to už je problém. T500 odmítá najít jakékoliv BT zařízení. Odinstaloval jsem myš, přeinstaloval BT modul, zkontroloval zda běží servis pro BT a vše se jeví v pořádku, ale není. Po každém zapnutí BT se mi instaluje jakýsi "zaseklý" ovládač "HÏD compatibile bluetooth mouse" (myš mám vypnutou a dělám pokusy s telefonem) a tím to končí.
?
mám ten samý problém, akorát myš je thinkpad bluetooth laser mouse a ntb T410. Myš spáruju jedině tak, že spustím prográmek od Lenova, ten ji nenajde a pak najednou Windows začne instalovat nějaký ovladač buhvi odkud a už to jde. Celý proces trvá tak přes půl minuty klikání, což jak uznáte, není zrovna pohodlné dělat po každém zapnutí počítače
Tak já jsem svůj problém vyřešil nakonec reinstalací systému. Našel jsem ještě pár zoufalců na internetu se stejným problémem a řešením. Světe div se, další dva nebo tři měli Thinkpad :-/
Co se týká té BT myši. Moje logitech funguje tak nějak zajímavě. Pokud ji nevypínám, spáruje se hned, pokud ji vypnu, občas to zlobí, ale občas také ne. Nerozumím tomu.
Co se týká té BT myši. Moje logitech funguje tak nějak zajímavě. Pokud ji nevypínám, spáruje se hned, pokud ji vypnu, občas to zlobí, ale občas také ne. Nerozumím tomu.
Warhawk píše:Tak já jsem svůj problém vyřešil nakonec reinstalací systému. Našel jsem ještě pár zoufalců na internetu se stejným problémem a řešením. Světe div se, další dva nebo tři měli Thinkpad :-/
Hmm, tak já stejného výsledku docílil odinstalováním utilit od Lenova. Asi se to nějak pere. Ale pořád to není úplně bez problému
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“