Aspire - vynechává písmenka

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
ROOOM
občas něco napíše

Aspire - vynechává písmenka

Příspěvekod ROOOM » 30 říj 2010 10:26

Ahoj,

muze mi prosim nekdo poradit jak vyresit problem s vynechavanim klaves pri psani. Mam ACER Aspire 4810TG a Aspire 5820TG. Oba trpi od prvni chvile timto problemem pri psani, ktere neni nijak zvlast rychle, proste vynechaji nahodne stisk nejake klavesy. Delaji to od vybaleni a myslel jsem, ze to casem prejde, ale uz je to 6 mesicu a delaj to porad.
:(

Ma nekdo podobnou zkusenost / reseni?

Diky za odpoved

Doktor D60
píše často

Příspěvekod Doktor D60 » 30 říj 2010 15:25

Zálaží, co je podle tebe vynechávat. Já píšu hodně rychle a když nechtěně stisknu 2 klávesy najednou, tak mi písmenko taky vynechá. Nebo klávesu třeba jen špatně mačkáš. Občas když malíčkem ťuknu do backspacu, tak o něj jen zavadím a nestiskne se.

Jestli ale píšeš pořádně a přesto vynechává, může bejt poškozená klávesnice (pokud teda extrémně nevytěžuješ procesor a na pozadí ti neběží konverze videa nebo podobná věc, pak nemusí notebook pobrat veškerý stisky kláves). Pak by byl na místě servis.

Kony.cz
píše často

Příspěvekod Kony.cz » 30 říj 2010 15:26

koupil jsem Acer 7738G a mel jsem presne to samy.... Daval jsem to na reklamaci a vymenili klavesnici a uz je to v pohode. Bylo to hrozny, kdyz jsem programoval, tak jsem musel si radky nekolikrat cist, protoze jsem tam nechaval mrte chyb
Acer Predator 17, i7 7700QH a GTX 1070 + HTC Vive

michalko58

Příspěvekod michalko58 » 30 říj 2010 22:54

Este moze byt chyba v tom, ze je v klavesnici nejaky bordel. Ale to by si si asi po 6 mesiacoch vsimol... :wink:

Zpět na „notebooky Acer“