Pokud hodlá používat legální OS, což si myslím že je logický, když ho dostane ke všem třem notebookům, tak určitě ne Lenovo. Windows 7 Starter je osekaná edice, kde tuším nejde spustit víc jak 3 aplikace najednou? Myslím, že to tak je. Takže prakticky nepoužitelný. Navíc ta grafika by na home premium ani nestačila, respektive na Aero prostředí. Příšerná.
HP má zase naprosto úděsnou integrovanou grafiku od Intelu. Nevěřím, že by dokázala zvládnout Aero, což je škoda, když notebook obsahuje legální 7 home premium. No zase má dotykovej display (podle Alzy teda, neověřoval jsem to), i když si nemyslím, že by to bylo u netbooku k něčemu dobrý
Acer by byl můj favorit. Grafická karta konečně dává dost výkonu na prostředí Aero, takže si home premium sevenky můžeš vychutnat naplno. A taky zvládne zpracovat HD ready video, který může na monitoru rovnou promítnout (dost pochybuju, že by to ten intelovskej křáp dokázal. Je asi 4x slabší). Oproti HP ale podle mě nevydrží tolik na baterce, i když slušný by to bejt mělo.
Z těch třech mi jednoznačně nejlepší přijde Acer.