Vypinani Acer Aspire 5315
-
- občas něco napíše
Vypinani Acer Aspire 5315
Zdravicko.
Mam problem s vypinanim Acer aspire 5315.Nehodi zadnou hlasku,proste se vypne.Tipuju to na prehrivani.I kdyz je na pevne podlozce a nejsou zakryte ventilacni otvory a neni nijak extremne zatezovany.(i pri nejakych beznych akcich,jako je ICQ,surfovani na netu) Je asi 4 roky stary.Chci se zeptat....
1)Mate nekdo podobnou zkusenost s timhle typem Aceru?
2)Zvladnu si eventuelne sam vycistit vetracky,nebo je tenhle typ taky takove puzzle a radsi se do toho sam nepoustet...
Budu vdecny za kazdou radu a zkusenost.Predem moc diky.
Mam problem s vypinanim Acer aspire 5315.Nehodi zadnou hlasku,proste se vypne.Tipuju to na prehrivani.I kdyz je na pevne podlozce a nejsou zakryte ventilacni otvory a neni nijak extremne zatezovany.(i pri nejakych beznych akcich,jako je ICQ,surfovani na netu) Je asi 4 roky stary.Chci se zeptat....
1)Mate nekdo podobnou zkusenost s timhle typem Aceru?
2)Zvladnu si eventuelne sam vycistit vetracky,nebo je tenhle typ taky takove puzzle a radsi se do toho sam nepoustet...
Budu vdecny za kazdou radu a zkusenost.Predem moc diky.
-
- píše často
Teploty zjistíš pomocí tohoto, jednoduchý jak facka http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html Tvůj model neznám, ale sám si jednou za čas povolím šroubky, co drží spodní výko, a projedu vnitřek vysavačem s kartáčovým nástavcem. Jen pozor na větráčky, aby se ti pod vysavačem neprotáčely. Dej do nich zarážku, kterou po vyčištění hlavně nezapomneň vyndat. Teda pokud se do toho vůbec pustíš. Ale já s tím na 6920 problémy nemám, čistím ho párkrát do roka a mám ho někdy od léta 2008.
-
- občas něco napíše
Doktor D60 píše:Teploty zjistíš pomocí tohoto, jednoduchý jak facka http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html Tvůj model neznám, ale sám si jednou za čas povolím šroubky, co drží spodní výko, a projedu vnitřek vysavačem s kartáčovým nástavcem. Jen pozor na větráčky, aby se ti pod vysavačem neprotáčely. Dej do nich zarážku, kterou po vyčištění hlavně nezapomneň vyndat. Teda pokud se do toho vůbec pustíš. Ale já s tím na 6920 problémy nemám, čistím ho párkrát do roka a mám ho někdy od léta 2008.
Proc ty zarazky?Co by se mohlo stat,kdyz se budou protacet? (napada mne neco ve stylu dynamo efektu,takze jestli je moje domenka spravna,hrozi poskozeni desky napetim vyprodukovanym motorkem vetracku?)
-
- píše často
-
- občas něco napíše
Tak jsem to oddekloval a kam se dalo dostat,tam jsem to vysal.Pruser je,ze ten chladic ma tak jemne zebrovani,ze to poradne nevysaju.Ale tak pomohlo to...Pred operaci se po cca 15ti minutach s minimalnim zatizenim vysplhal na 100 stupnu a vypnul.Ted drzi na 50ti stupnich bez zatizeni a s plnym zatizenim kolem nejakych 60ti...
Takze dik za radu
Takze dik za radu
-
- občas něco napíše
WIFI
Mel bych dotaz ohledne Notebook Acer Aspire 5315 pokud ho nekdo ma tak bych potreboval poradit jak zprovoznit wifi????diky 

Re: WIFI
SikySikner píše:Mel bych dotaz ohledne Notebook Acer Aspire 5315 pokud ho nekdo ma tak bych potreboval poradit jak zprovoznit wifi????diky
co máš za operačnií systém a jakou máš wifi kartu ?
Dum spiro spero
Spem retine
S rozumem a odvahou
Audacem fortuna iuvat
Sciens vincit
Semper Fi
Acer Nitro 5 2021 AN515-55
Spem retine
S rozumem a odvahou
Audacem fortuna iuvat
Sciens vincit
Semper Fi
-
- občas něco napíše
Wifi
Operacni system je Windows XP Home Edition a wifi karta by mela bejt WiFi 802.11b/g
Re: Wifi
SikySikner píše:Operacni system je Windows XP Home Edition a wifi karta by mela bejt WiFi 802.11b/g
já myslel značku wifiny intel nebo Atheros atd
Dum spiro spero
Spem retine
S rozumem a odvahou
Audacem fortuna iuvat
Sciens vincit
Semper Fi
Spem retine
S rozumem a odvahou
Audacem fortuna iuvat
Sciens vincit
Semper Fi
-
- občas něco napíše
wifi
to newim ma to bejt uz v zakladu u tohodle Notebook Acer Aspire 5315
Re: wifi
SikySikner píše:to newim ma to bejt uz v zakladu u tohodle Notebook Acer Aspire 5315
když stiskneš tlačítko na wifi co se stane rozviti se led dioda nebo se nestane nic
Dum spiro spero
Spem retine
S rozumem a odvahou
Audacem fortuna iuvat
Sciens vincit
Semper Fi
Spem retine
S rozumem a odvahou
Audacem fortuna iuvat
Sciens vincit
Semper Fi
-
- občas něco napíše
wifi
Acer InviLink WiFi 802.11b/g tohle je ono a notas ma moje slecna
Re: wifi
SikySikner píše:Acer InviLink WiFi 802.11b/g tohle je ono a notas ma moje slecna
to není ono co bych potřeboval vědět
tady jsou karty které jsou pro váš notebook dostupné

a tohle musí naistalovano aby se wifi vůbec spustilo
Dum spiro spero
Spem retine
S rozumem a odvahou
Audacem fortuna iuvat
Sciens vincit
Semper Fi
Spem retine
S rozumem a odvahou