zdravim, vlastnim 1 rok sl 410 (c2d p7570, ati hd4570), part no. NSP27MC a posilhavam po upgradu na t410i (ci3 370M hd graphics), part no. NT7P9MC, event. vyssi model s lepsim cpu.
chtel jsem se zeptat, zda-li ma nekdo zkusenosti s obema ntb, resp. alespon s tou t410i, jestli by slo o zmenu k lepsimu anebo jestli se to ani nevyplati. napr. t410i ma, zda se, lepsi klavesnici, ale proc tam davaji jenom 2gb ramky?!! u sl410 je to 4gb, ale vzhledem k win7pro64 slo pres 1gb ramky hned pryc!.., takze nevim, kolik by mi z tech 2gb vlastne zustalo...
chtel jsem se take zeptat, zda-li ma nekdo zkusenost s koupi lenova pres lenovo shop s moznosti konfigurace a poslani asi z us. jak je to v takovem pripade s ceskym win + zarukou?
posledni otazka - jaky je rozdil v pasivnim a aktivnim chlazeni? v battery nastaveni mam pasivni, ale vetracek se neustale spina, interval mezi spinanim neni ani 10 vterin - kontaktoval jsem servis, chlapek mi rikal, ze to nemusi byt jenom zaneseny prachem, ze by to mohlo byt i neco jineho... tak se ptam, jestli tomu nahodou jeste nejak nepomuzu...
dekuji moc za odpoved.
sl410 / t410i + vetracek u sl410
sl410 / t410i + vetracek u sl410
lenovo sl410
Ahoj, som predajca Lenovo veci. Uprimne by som neupgradoval. Ten vykonnostny rozdiel bude relativne maly - najvacsi skok bude sposobeny aj tak cistou instalaciou Windowsu a ze na tom novom by neboli ziadne nainstalovane programy. Jasne, T410i je o nieco lepsie spracovana - ale zas pokial sa ti to SLko nerozpada, tak by som to neriesil. Displejom si tiez nepomozes, T410i nema nic specialneho. Keby si sa dnes rozhodoval o kupe noveho notebooku, tak by som do tej T410i isiel, ale vymenit to co mas doma - nema to zmysel.
Preco tam je 2GB RAM? no to je dobra otazka a tiez by som to rad vedel - hlavne ked su 2GB RAM aj pri este vykonnejsich konfiguraciah.
A z Ameriky by som to neobjednaval, ked si priratas klasicke veci ako clo a dph, tak si pomaly na to istom co tu, plus este zaruka 3 roky nieco stoji...
Ak chces upgrade na nieco dobreho, tak sa pozri na T410si - ten je tensi, lahsi, ma lepsi displej...
Tiez tam ale treba dokupit RAMku a idealne aj vymenit disk za SSD
Preco tam je 2GB RAM? no to je dobra otazka a tiez by som to rad vedel - hlavne ked su 2GB RAM aj pri este vykonnejsich konfiguraciah.
A z Ameriky by som to neobjednaval, ked si priratas klasicke veci ako clo a dph, tak si pomaly na to istom co tu, plus este zaruka 3 roky nieco stoji...
Ak chces upgrade na nieco dobreho, tak sa pozri na T410si - ten je tensi, lahsi, ma lepsi displej...
thinkpro píše:
Thinkpro, tiež uvažujem o kúpe navého thinkpadu. môžeš pls subjektívne porovnať kvalitu displejov WXGA+ u T410, T410si a T510. Tiež by ma zaujímalo ktoré modely už majú optimus.
dík.
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“