Dobry den,
chcu se zeptat jestli nemate nekdo zkusenosti s ntb SONY VAIO (popr konkretne s http://www.alza.cz/sony-vaio-vpceb3l1e- ... 188889.htm)..hlavne co se tyce poruchovosti / servisu / jakym stylem probiha oprava / kvality ntb vuci treba HP nebo naopak ASUSU..
predem diky!!
sony poruchovost
Vsetky notebooky su poruchove len niektore viac a niektore menej, ale vo velkej miere to je zavisle od toho ako sa k tomu ten ktory uzivatel sprava ked to niekdo pouziva v posteli na hranie need for speed a potom place ze reklamacie, grafika odisla tak couz, tomu ani lenovo ani sony nepomoze takym pripadom, ale tak moze odist aj bez tych postelnych hratok, stava sa vselico a take veci ako disky, LCDcka atd., to mas vsade rovnake takze tam je tiez moznost poruchy .
ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .
-
- píše často
Já mám sony VPCEB1E1E a jsem sním spokojen až na pár nedostatků které mi fakt vadí.
1)Touchpad - má takový porovitý povrch po kterém mi cca za 20 minut začne vadit a je nepříjemný pro prst. Tohle je asi nejslapší článek Nb.
2)Koukal jsem jen tak do budoucna na náhradní baterii a málem mě trefil šlak když jsem tu cenu viděl. Sony má hodně drahé náhradní komponenty.
Já mám v oblibě tuhle značku takže bych si ho koupil znovu. Ale je to Sony a za to se taky platí.
1)Touchpad - má takový porovitý povrch po kterém mi cca za 20 minut začne vadit a je nepříjemný pro prst. Tohle je asi nejslapší článek Nb.
2)Koukal jsem jen tak do budoucna na náhradní baterii a málem mě trefil šlak když jsem tu cenu viděl. Sony má hodně drahé náhradní komponenty.
Já mám v oblibě tuhle značku takže bych si ho koupil znovu. Ale je to Sony a za to se taky platí.
Ved to je to ze za znacku Sony sa plati ale kdo vyraba tie notebooky naozaj ? Wistron, compal, quanta, asus ?? Takze by som povedal ze to bude porovnatelne aj s inymi znackami v tej cenovej hladine co sa kvality tyka ale inac deisgnovo sa mi tie sonycka celkom pacia ale to aj samsungy co tiez neviem kdo vyraba nakolko od samsungu to moze mat tak maximalne opticku mechaniku, disk, LCDcko a pamete , zbytok --- kdovie
ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .
Zpět na „Jaký vybrat notebook“