Amilo pi2540 nová satadisk
Amilo pi2540 nová satadisk
Ahoj, odešel mi sata disk, mám tam nový, ale po zapnutí to chce hned kod, nelze ani nainstaovat windows, poradíte mi prosím co s tím? Děkuji
Ak je ten "novy" disk od niekoho a nie z obchodu tak je zjavne zaheslovany a stym uz nic, budto heslo vies ty, alebo ho vie ten kdo ti ho predal, alebo ho nevie nikdo a disk mozes vyhodit do kosa .
A tiez nepises taky detail ake heslo to chce, ono to ten BIOS zvykne pisat o aky password si ziada ale ked pises ze po vymene disku tak predpokladam ze chce HDD password a v tom pripade ako som uz napisal .
A NIE neda sa heslo z disku odstranit v domacich podmienkach a rozhodne to bude stat ovela viac ako taky isty disk novy z obchodu .
A tiez nepises taky detail ake heslo to chce, ono to ten BIOS zvykne pisat o aky password si ziada ale ked pises ze po vymene disku tak predpokladam ze chce HDD password a v tom pripade ako som uz napisal .
A NIE neda sa heslo z disku odstranit v domacich podmienkach a rozhodne to bude stat ovela viac ako taky isty disk novy z obchodu .
ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .
Zpět na „notebooky Fujitsu (dříve Fujitsu Siemens)“