Zdravíčko, mám Lenovo G550, Win7 54bit,
prosím vás, mám hlúpo rozdelený disk na C: -420GB a D:Lenovo -30,2GB.
Pokúšal som sa to rozdeliť tým nástrojom vo Win7, ale D:Lenovo som odstránil a neviem ho vrátiť, hoci v dolnej časti svieti svetlo zelenou farbou voľné miesto 30,2GB, ale keď na to pravý kliknem a dám vytvoriť Nové jednoduché...(neviem čo:-) tak mi aj nabehne tabuľka, dám ďalej, ďalej, ale na konci po Dokončiť mi vypíše chybu a nič.
Ako si to D: (30GB) vrátiť späť aby ho bolo vidno?
A mimochodom bol tam priečinok "drivers" bude mi veľmi chýbať?:-)
Ďakujem
Rozdelenie disku (Lenovo G550, Win7, 64bit)
No už som to poriešil...
Skúsil som to pomocou tlačidla OneKey Rescue, všetko sa vrátilo do pôvodného stavu, ale D:Lenovo nebolo vidieť. A naviac keď som potom vypol comp, tak mi ho už ani zapnúť nechcelo a na čiernej obrazovke písalo niečo také, že chýba bootmng a stlačne ctrl+alt+del
Poriešilo sa to až keď som tam vložil 2 DVD so zálohou, ktorú som si našťastie urobil (OKR 7.0). Ide comp, ukazuje aj D:Lenovo
Téma tu už je teda asi zbytočná... Vďaka za priestor...
Skúsil som to pomocou tlačidla OneKey Rescue, všetko sa vrátilo do pôvodného stavu, ale D:Lenovo nebolo vidieť. A naviac keď som potom vypol comp, tak mi ho už ani zapnúť nechcelo a na čiernej obrazovke písalo niečo také, že chýba bootmng a stlačne ctrl+alt+del
Poriešilo sa to až keď som tam vložil 2 DVD so zálohou, ktorú som si našťastie urobil (OKR 7.0). Ide comp, ukazuje aj D:Lenovo

Téma tu už je teda asi zbytočná... Vďaka za priestor...
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“