hp pavillion dv5 1199ec

notebooky HP - Hewlett-Packard (Compaq, Pavilion, Presario) a vše kolem
dixxx6

hp pavillion dv5 1199ec

Příspěvekod dixxx6 » 19 led 2011 19:48

caute borci chcel by som sa spytat co by ste robili na mojom mieste. mate notebook za nejake dva mesiace mu konci zaruka. bol pred vianocami uz tri krat na reklamacii prva bola vada displeja ktoru nenasli. v druhej reklamacii ju opravili vymenou lcd displeja. potom nesli usb a zvukove vystupy tak som ho reklamoval treti krat a vymenili celu zakladnu dosku. a teraz mam problem s baterkou stalo sa mi ze mi signalizovalo nieco okolo 50% a sam sa vypol z nicoho nic ani neulozil pracu co som mal rozrobenu ani nic pri dalsom zapnuti to vypisalo chybu a ze ci chcem notebook zapnut normalne alebo v nejakom opravnom mode avsak notebook nesiel zapnut dosiel po nacitavanie windowsu a tam padol zase bezproblemovo sa dal zapnut az po zasunuti napajacieho kabla. aj to niekedy signalizuje nabijanie s krizikom ze zvazte vymenu baterie. myslite ze je to dovod na reklamaciu.bola by to v mojom pripade uz stvrta a peniaze by mi mali vratita.dakujem za rychle odpovede

reburke
píše často

Příspěvekod reburke » 19 led 2011 22:07

tezko rict, jestli to vyreklamujes na baterku, na tu jem myslim zaruka jen 6 mesicu na opotrebeni. neni tam aspon nejaka jina blbost, na kterou by to slo reklamovat? ja ten samej typ reklamoval po roce s tim, ze rachtalo levy tlacitko touchpadu a vratili mi penize:) (ale tenkrat byl jeste servis v polsku, tak to bylo dobry, ted uz to asi nepude).
HP Elitebook 6930p:C2D P8700,4500MHD,HP 2008 180W Adv.Dock.Station,Log.UltraX kb,Saitek Cyborg mouse,LG 22"1680x1050
XBOX na hry:)
ex:HP Pavilion dv5-1199ec,Compaq Evo N400c,HP Pavilion dv6107ea

dixxx6

Příspěvekod dixxx6 » 19 led 2011 22:31

no lave tlacitko touchpadu je tez uz nejake vybehane a celkom tak hlucno stika ale som vybovval reklamaciu a maju uz zajtra prist pre nu vjes tak nevem ako tam dopisat aj ten touchpad

reburke
píše často

Příspěvekod reburke » 23 led 2011 10:49

no hlavne pokud mas vic veci na reklamaci, tak je nedavej reklamovat najednou:). reklamuj nejdriv to co mas, az ti to pride zpatky, tak po dvou dnech reklamuj treba ten touchpad atd, dokud to takhle nebude ctvrta zavada a pak ti musej vratit penize. kdybys to dal reklamovat jednou a nadiktoval jim vsechny zavady, tak to je pocitany porad jako jeden servisni zasah a nedaj ti nic. btw doba zaruky se prodluzuje o dobu, kterou ten notas stravi v servisu.
HP Elitebook 6930p:C2D P8700,4500MHD,HP 2008 180W Adv.Dock.Station,Log.UltraX kb,Saitek Cyborg mouse,LG 22"1680x1050
XBOX na hry:)
ex:HP Pavilion dv5-1199ec,Compaq Evo N400c,HP Pavilion dv6107ea

Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“