Mám dotaz,když se podívám na test notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html
Jsou tam ty grafiky seřazeny podle výkonosti ? Nahoře nejvýkonější a dole nejhorší podle mě jo,ale ten střed,podle mě je to tam nasázený jak to šlo od ruky,nebo se pletu? Můžu to brát tak,že když je graf.karta výš,je výkonější?
A ještě další dotaz,kde bych našel srovnání notebookových procesorů? Včetně atomů?
Dotaz ohledně grafik
Je to seřazeno tak nějak podle výkonosti, ale můžše si to nechávat řadit i podle výsledků jednotlivých benchmarků.
Spíš si grafiky rozklikni a kukni, jaké hry jak dávají. protože může být grafika o 10 políček výš a mít výkon podstatně vyšší, ale taky může být výkonnější jen nepatrně.
Spíš si grafiky rozklikni a kukni, jaké hry jak dávají. protože může být grafika o 10 políček výš a mít výkon podstatně vyšší, ale taky může být výkonnější jen nepatrně.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro