Příspěvekod marek.sk » 01 bře 2011 10:58
Ahoj
Tazko povedat, ako to je u gigabyte no rovnako si myslim, ze to nebude blokovat ako HP ci iny vyrobcovia.
Atheros môzem taktiez len odporucit pouzival som cardbus kartu s a/b/g atheros chipsetom dalej dva roky minipcie atheros 5007eg v netbooku a maximalna spokojnost slusna citlivost na signal a schopnosti pripojitelnosti a vyborne pingy. Treba si aktualizovat aj ovladace.
V novom netbooku mam kombinovanu enkovu wifi atheros ar5b95 pravdepodobne s bluetooth tak som vymenu zavrhol. Inak som si do neho chcel dat tiez inu staru dobru 54 mbps atherosku.
doma mam router tp-link tl-wr 1043md s 300 mbps atherosom a chodi to dost stabilne a spolahlivo cize zaver, ze atheros je velmi kvalitny wifi chipset ci uz v klientskych ext adapteroch alebo routroch pokial zrovna vyrobca nahodou nepokazi firmware s cim som este skusenost nemal.
V elitebooku mam wifi intel 5300 a pravdupovediac ma este vyssie odozvy ako atheros aj s najnovsim ovladacom a priepustnostou sa vôbec nemoze chvalit osobne som to meral aj ked ma nativne 3 anteny!
hp elitebook 6930p- c2d t9400 2.53 ghz, 4096 mb ddr2 800 mhz ram, 320 gb hdd sata2 wd 3200 bekt + zalman nc 1000 +aspireone 522 amd ontario c-50