Problém s Travel Mate 280:)

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem

Odešel vám acer, koupili by jste si nový? Nebo volili jinou značku

Acer
1
33%
Jiná značka
2
67%

Celkem hlasů: 3

Jojo3D
občas něco napíše

Problém s Travel Mate 280:)

Příspěvekod Jojo3D » 03 čer 2007 08:17

Mám takový menší problém s noťasem, jedná se o zhasínání displeje. Pokaždé jede tak 3 vteřinky, než zhasne, ale nevypíná se celý displej jen umře podsvícení. Také je zajímavé, že pokud se s ním začne trochu blbnout (FN-F6 zhasínat a rozsvěcet displej, tak to občas po několikátém pokusu naskočí) Měl jsem ho párkrát rozdělaný, nevím jestli jde o software nebo hardware chybu. V servisu v brně jsem se dozvěděl, že na tyhle staré typy už nejsou ND. Mám podezření, že problém by mohl být pod displejem (je tam tišťák), kde jsou diody indikující činost a nějakej menší malinkatej :) transformátor, která pouští do podsvícení 94V! (snad to není blbost :) ).. Setkal jste se s tím už někdo? Nevíte co s tím, nějakou radu? Bios jsem už Flashnul, a nic..

Díky za každou odpověď
PS. Na nový zatím nemám:D

maxxz
guru

Příspěvekod maxxz » 03 čer 2007 08:45

jelikož mám s ACERem zatím jen dobré zkušenosti nebál bych se šáhnout po něm znova. Ovšem kdyby odešel rozhodně bych už nesahal na ACER ani ASUS (to je jedno a to samé). TAkže spíš bych přemýšlel o HP nebo Toshibě.

K tvýmu problému vůbec netušim. Akorát těch 94V není to moc ? Nikdy jsem to rozdělaný neměl a vůbec netuším kolik ty katody potřebujou ale 94V no nevim kecal bych...
tento účet již není aktivní.

Jojo3D
občas něco napíše

Příspěvekod Jojo3D » 03 čer 2007 09:03

Já fakt nevím jak to tam s tím napětím je.. Prostě na výstupu dvou drátů které jdou k podvícení je napsáno 94V... tak z toho usuzuju, že tam je tak velké napětí. Nikde na netu jsem k tomuhle problému nenašel informace... vůbec netuším... snad jen někde sehnat ten díl o kterém si myslím, že dělá problém

Zpět na „notebooky Acer“