Barvy - v čem je problém? (X5DAF)

notebooky Asus a vše kolem nich
dr_ozova
občas něco napíše

Barvy - v čem je problém? (X5DAF)

Příspěvekod dr_ozova » 13 úno 2011 22:03

Ahoj.
Jsem totální neznalec a jsem rozhodnuta dát svůj ntb k reklamaci, ale předem chci vědět od znalých :-P Co vlastně mému miláčkovi je?
Popis problému:
Můj ntb čas od času (dříve méně, nyní min. 1 denně) zblázní svoje "barvy" na "monitoru". Co jsem si tak všimla, tak viditelné je to jen na černé barvě. Z ničeho nic se místo černé barvy objeví červená - doslova. Co má být černé je červené... :roll: Pak možná (nejsem si úplně jistá) je problém i v zelené - ta zase tvoří "fialovou" ?...
Moc mě to mrzí, protože jsem ntb dostala jako dárek k narozkám teprve loni v srpnu (2010) .. a fakt mě to mrzí.. :-( Taky přemýšlím jestli jsem s nim něco neudělala já.. Mě osobně 100% nikdy neupadl a jsem k němu opatrná, dokonce ho i strašně pomááááálu zavírám i otvírám :-D

Joo teď jsem si vzpomněla - jednou jsem si chtěla pustit dvd a ono nešlo, tak jsem zkoumala mechaniku a on v ní byl zapadlý nějaký malý šroubek.. vyndala jsem ho a mechanika se rozjela v pohodě.. je možné že změny barev jsou způsobené tímhle??
Další otázka - je pravda, že jakmile si nahlásím reklamaci, tak si sami pro můj asus přijedou a přivezou ho poté i zpět?? :shock:
:shock:

Díky za jakoukoliv odpověď
lama

kasper
píše často

Příspěvekod kasper » 14 úno 2011 08:55

to muže byt plno věci (kabel ,inventor ,vadné pixely na monitoru )
ten šroubek nemá s tím nic společného

vyplň tenhle dotaznik
http://rma.asus.de/pick_eu/cz/
vyber notebook všechno co tam je napsáno

tady co máš všechno udělat
http://rma.asus.de/pick_eu/cz/rma_info.htm

pak notebook zabalíš do krabice nejlépe originální
přibalíš kopijí faktury a formulař který sis výtisklá

pro notebook si přijedou odvezou a zase přivezou
Dum spiro spero
Spem retine
S rozumem a odvahou
Audacem fortuna iuvat
Sciens vincit 
Semper Fi
Acer Nitro 5 2021 AN515-55

MaTToS
guru

Příspěvekod MaTToS » 14 úno 2011 19:41

Konretne ti servis objedna prepravu kurierom na tvoju adresu t.j. zabal tak aby sa neposkodilo a pridaj nejake vyplne do krabice noviny atd., proste ked to padne tak nech sa neposkodi ntb vovnutri, a tu zavadu si urcite nespôsobila to vyzera na chybny kabel alebo lcd panel takze vymenia a snad to budes mat o tyzden doma opravene .
ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .

Zpět na „notebooky Asus“