Modrá smrt

Veškerý hardware pro notebooky. CPU, RAM, HDD, CD, DVD, WiFi, Bluetooth, LCD ...
the.freeze

Modrá smrt

Příspěvekod the.freeze » 16 bře 2011 20:32

Zdravicko,
posledni dobou se mi stava u meho ntb(v podpisu), ze treba pri brouzdani po netu se notebook znicehonic vypne(neprehriva se) nebo mi znicehonic naskoci modra smrt, problikne a restartuje se pc(oboje při běhu na baterku). Zkousel jsem MEMTEST a vsechno v poradku. NTB je 2,5 roku stary.
Mate s tim nekdo zkusenosti? Dokaze nekdo poradit?
Diky

Mulenex

Příspěvekod Mulenex » 16 bře 2011 21:07

To se mi taky stalo. Začalo to jednou za čas a pak to bylo čim dál tim častější. Nakonec sem musel reinstalovat windows, tobě doporučuju to samý. Nevim jakej windows máš, ale pokud si ho dostal k tomu počítači tak bys měl mít CDčko který umí přeinstalovat windows beze ztráty nastavení nebo programů. Trvá to sice nějakou tu hodinku, ale o nic nepřijdeš a problém to většinou řeší.

No a nebo zkus projet počítač nějakym antivirem, to by taky mohlo pomoct.

Mike15
občas něco napíše

Příspěvekod Mike15 » 20 bře 2011 21:27

No me toto dela notebook porad od vymeny ramek z 2GB na 4GB nevim jesli to neni tim ze mam treba obe ramky na jiny frekvenci nebo tak ale nepomohl mi reinstal a ani v servisu mi nic nato nerekli treba ale tobe bude stacit ten reinstal

alfah4ns
guru

Příspěvekod alfah4ns » 20 bře 2011 21:41

Mike:
tak buď si nerozumí ntb s konkrétní RAM (výjimečný stav poměrně), nebo je je nějaká z RAMek vadná. SPustil bych tam Memtets, nehcal ho běžet několik hodin (třeba celou noc...), nesmí hodit chybu.
Pak zkus s vyndanýma novýma RAM a kdyžtak je reklamuj. Tohle není normální stav.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro

Zpět na „Hardware“