Je v něm 4 GB paměti, ale já si přikoupil k němu ještě další 4GB. Bohůžel zatím nevím jak paměti v tomto notebooku vyměnit. Ve spodní části není žádný kryt jak tomu bývá u jiných notebooku. Návod jsem také žádný nenašel.
no tak jsem podle návodu sundal třži sřoubky pod baterkou.. ale nyní nevím jak na šroubky vedle baterky po stranách !!! je tam něco jako krytka a nevím jak jí dostat dolů :-/ nevíš jak na to ???
tak mě napadá: v jaký podobě máš ty 4GB ram? v notebooku jsou jen dva sloty po 2GB, takže i když máš jeden 4GB mobul tak ve výsledku dosáhneš jen na 6GB (a pokud 2x2GB tam si nepomůžeš vůbec)
Tak vyměněno ... nějak sem zpočátku nechápal jak tam ta krytka je. Jinak je tam jedenkrát 4GB v kuse a já sem tam přidal další 4 GB. Tedy celkem 8196 Mb ...
No já tam měl v kuse 4GB jak sem psal ... Jinak sem vůl, protože sem zpočátku neviděl, že to je jen gumová záslepka ( kulatá ) a chtěl sem dostat ven i jakoby ten plast s dirkou co drží šroubek ... Rozebrání je nakonec jednoduché a teď bych řekl, že jde o práci na 3 minuty.
Mám podobnou zkušenost s demontáží NTB, mám 4510s, takže je to konstrukčně snad totožné.. Trvalo mi taky nějakou chvíli než jsem to rozebral. Mohli to udělat trochu víc userfriendly
HP ProBook 4510s, Intel Core 2 Duo, ATI HD4330, 4 GB RAM, HDD 500 GB, OS WIN7 x86 Ultimate