NB z dell.com do 800$

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Grohic
občas něco napíše

NB z dell.com do 800$

Příspěvekod Grohic » 13 kvě 2011 13:26

Ahoj, v srpnu odjedu na rok do USA a chtěl bych si tam koupit nb, kvůli záruce jsem si vybral Dell, takže bych rád, aby se mi do ceny vešla tříroční NBD záruka.

NB budu používat převážně na filmy, školu (do budoucna plánuju architekturu), a občas nějakou hru, vážně mi nevadí, když nepojede na plné detaily. Co se týče velikosti, tak bych chtěl nějakou patnáctku. Hlavně chci nb, kterej se mi po prvnim otevření rozsype, což doufám, že u Dellu nehrozí, ale..

To by snad mohlo stačit, všem co mi pomůžou s výběrem tak moc díky :)

Mulenex

Příspěvekod Mulenex » 15 kvě 2011 19:17

Pokud si chceš koupit notebook z americký dell stránky, tak potřebuješ mít trvalou adresu v USA (do hotelů nevozej) a navíc tu musíš platit kartou s billing address v USA. To znamená, že to co chceš neni možný. A online shop HP je na tom stejně. Tzn. doporučuju zajít do nějakýho obchodu, až tam budeš a tam vybrat.

Nemá cenu vybírat notebook teď, když tam jedeš až v srpnu.

Teď by asi stálo za to inspiron 15R, ale do tý doby by měli vydat sérii 15z, což by měly bejt ultralehký multimediální notebooky s cenou pod 1000 dolarů. Víc o nich zatím není známo.

Grohic
občas něco napíše

Příspěvekod Grohic » 16 kvě 2011 19:50

Budu bydlet u rodiny, takže s objednáním a doručením mít problém nebudu, ale i tak dík aspoň za inspiraci, zatim se jen tak porozhlížim, ale jasně, že v srpnu zas budou novinky, takže zatim dík

Mulenex

Příspěvekod Mulenex » 16 kvě 2011 20:55

V tom případě:

Dell má teďka před odhalenim několika novinek: sérii inspiron Z, která by, jak už sem řikal, měla představit ultratenké notebooky a měla by navazovat na sérii adamo právě od dellu. Do léta taky určitě přijde spoustu nových dalších notebooků.

Ale kdyby sis vybíral teď, tak určitě inspiron 15R.

Zpět na „Jaký vybrat notebook“