Omlouvám se všem, že se ozývám tak pozdě, ale zpoždění je odůvodněné. Dva dny po přijetí notebooku jsem jej posílal zpátky kvůli vadnému subpixelu a samovolně se otevírající mechaniky. Naštěstí mi to dodavatel vyměnil kus za kus.
Tak a teď k dotazům:
swarm píše:Tak mě by třeba zajímalo, jestli tě netlačí ta přední vysoká hrana do ruky a jak je to s větrákem? (běží pořád?)
Hrana mi nijak nevadí, i když zatím většinou pracuji na klíně a v klasické poloze u stolu jsem toho ještě moc nenapsal.
Větrák vypadá, že běží pořád, ale není to nic šíleného. Prakticky pokud se k tomu nenakloníš, tak nic neslyšíš.
misoo9005 píše:1. Chladenie, ako sa zahrieva? Pri beznej praci, pri videu alebo inej vyssej zatazi. Co vetracik? Bezi nonstop alebo sa aj vypina? Podla fotiek, je vyduch chladenia na pravej strane - nefuka ti teply vzduch rovno na ruku kedze tam ma bezny uzivatel polozenu mys?
Chlazení vypadá vpohodě. Zatím ho instaluju a připravuju a pořád zkouším další a další možnosti, takže zátěž je nadstandartní a přitom se nijak extra nezahřívá. Ale jak jsem už psal výše, tak se větrák nezastaví.
Pokud nemáš ruku s myší těsně u notebooku u větráku, tak vzduch necítíš.
misoo9005 píše:2. Display, co farby a pozorovacie uhly? Nie je to rozlisenie male?
Oproti mojemu bývalému Aceru co mám dole v podpisu je to podstatné zlepšení. Rozlišení mi přijde akorát, protože jsem byl zvyklý na stejné u 15-ti palcového monitoru. Barvy super a pozorovací úhly perfektní. Ze stran je to snad tak dlouho, dokud nejsi za monitorem.
![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
misoo9005 píše:3. Klavesnica, ako sa ti na nej pise? Co jej hlucnost a istota chodu klaves?
S klávesnicí jsem spokojený. Hlučnost je oproti Acerovské klávesnici větší, ale za to je z ní cítit lepší zpracování a jistota.
misoo9005 píše:4. Co spracovanie? Vsetko drzi dobre, nevrze niekde nieco?
Spracování je prostě vynikající. Nic nevrže, nic se nehýbe a u vyměněného modelu se už ani mechanika sama neotevírá.
![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Je prostě poznat kus kvalitního železa.
misoo9005 píše:5. Co repraky? Su to uplne chrastitka? Nesumi audio vystup?
Repráky celkem bída. Od vyšších tónů nebo při vyšší hlasitosti dost chrastí. A audio výstup jsem ještě neměl moc šancí vyzkoušet, protože moje Koss Porta Pro jsou na reklamaci.
misoo9005 píše:6. Z coho je teda to sasi?
Až na černý rámeček kolem displeje a podklad klávesnice je všechno hliník
HP Elitebook 8460p, Intel® Core i5-2540M, vPro, Intel® HD Graphics 3000, 4GB RAM, HDD 320 7200rpm, Windows 7 Professional 64-bit
Historie:
Acer TravelMate 5742G
FUJITSU-SIEMENS AMILO Xi2428